ODE U PEVAČICE! Jovani Jeremić procurio DEO PESME, snima spot u HELIKOPTERU, evo ko je gura u estradne vode

od strane | maj 22, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Voditeljka Jovana Jeremić izbacuje svoj prvi muzički singl, a pesma će nositi naziv „Roleks“. Pesmu je dobila na poklon, kao i sat iste marke.

Jovana Jeremić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Kako se navodi, pre nekoliko godina Jovana je pomogla jednom uticajnom čoveku iz šoubiznisa, a na to je potpuno zaboravila. Ovih dana je pričala o muzičkoj karijeri i najavljivala kako bi mogla da snimi pesmu, a ovaj čovek joj se javio i poslao veliki hit. U pitanju je osoba koja sarađuje sa vodećim imenima trep scene.

Jovana Jeremić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Jovani se jako dopala pesma i odmah je prepoznala hit, rešena je bila da to uradi odmah. Odlično se snašla u studiju, jako je talentovana i sve je vrlo brzo snimila. Ovih dana priprema i odličan spot koji će pratiti pesmu, i sve to će izbaciti već za nekoliko dana, ako sve bude kako je planirala – govori izvor.

Jovana je potvrdila ova saznanja, ali nije želela da otkriva više detalja, jer želi da sve bude iznenađenje. Na svom Instagram profilu je prošle nedelje napisala da se sprema da napravi potop i da sve pevačice koje su planirale da nešto izbace u junu treba da pomere svoje projekte, jer će ostati u seni njenog muzičkog projekta. Sve je gotovo osim spota, a prijateljima je rekla da je spremna da sahrani estradu.

Jovana Jeremić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Jovana ovo radi iz ljubavi, nikada joj novac nije bio ideja voditelja, zbog toga će sigurno i uspeti, jer ne juri za parama. Ona je spremila singl koji će da raspameti sve, ali ona uopšte ne planira da joj to bude nova profesija, već isključio da se dobro zabavi – prenosi „Skandal“.

– Ona je Guči mama, pare sve napravi sama – glase stihovi njenog prvenca.

Danas je počelo snimanje spota za pesmu „Roleks“. Voditeljka najgledaijeg Jutarnjeg programa letela je i helikopterom, a sve vreme je na svojoj ruci nosila sat vredan čak 60.000 evra.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs