ODE 4.000 EVRA KAO KUĆA! Maja Marinković nemilice troši novac zarađen u Zadruzi 6!

od strane | jul 25, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Mikić

|

Nekadašnja zadrugarka Maja Marinković, pred ulazak u „Zadrugu 7 Elita“ planira da još jednom ode na remont.

Maja Marinković (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Maja, koja je izmenila lični opis plastičnim operacijama, sada planira i da ugradi implante u zadnjicu, a cena ovog zahvatala je 4.000 evra.

– Maja već duže vreme planira da stavi implantate u zadnjicu. To je htela i prošle godine, ali nije stigla zbog rijalitija, pa je rešila da se operiše ovog leta… Ona, inače, ne voli da trenira i da tako održava idealnu liniju, već joj je lakše da ode pod nož – kaže izvor i dodaje da je Maja trenutno u Crnoj Gori, a kada se vrati ide na intervenciju:

Maja Marinković (Foto: Screenshot TV Pink)

– Maja je sa drugaricom otišla na kraći odmor. Čim se vrati, početkom avgusta, ići će na operaciju. Većinu zahvata je do sada uradila besplatno, odnosno na kompenzaciju, tako što je zauzvrat reklamirala kliniku ili doktora koji joj je nešto korigovao na licu i telu. Međutim, i kada je trebalo da iskešira i po nekoliko hiljada evra, bez problema je to činila! Za ovu operaciju je dobila veliki popust. Rekla mi je da će u gluteus da ugradi „okrugle silikonske implantate visokog profila“. Na taj način će njen uzak struk još doći do izražaja, kao i grudi, u kojima inače ima 750 kubika silikona. Ništa drugo ne želi na svom telu da menja i rekla mi je da će se nakon ove operacije zaustaviti, ali sa njom se to nikad ne zna… – tvrdi sagovornik i otkriva da je Marinkovićeva pre operacije pozvala drugaricu Tamaru Đurić, koja je zbog silikona u zadnjici pre nekoliko godina jedva preživela.

– Tamara je imala komplikacije i jedva je preživela tu operaciju. Ona zna ko su najbolji stručnjaci u Srbiji za te stvari, a kod koga ne treba da se ide. Zato je Maja rešila da se operiše kod doktora kojeg joj je preporučila Tamara – završava priču izvor za Informer.

Maja Marinković (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Tačno je da stavljam silikone! Na odmoru sam sa drugaricom, pa kada se vratim, to ću da uradim. Na meni je sve savršeno odrađeno i ne krijem šta sam sve operisala. Čim povećam i podignem guzu, više ništa neću operisati – rekla je Maja, a njen otac Radomir Taki Marinković kaže da će podržati svoju naslednicu.

– Protivim se toj operaciji, ali neka radi šta hoće! Uvek sam je u svemu podržavao. Ako želi, može i mozak da operiše. Za mene je ona najlepša žena na svetu i ponosan sam na svoje dete. Smatram da joj ne treba ta operacija, ali ona će uvek po svom uraditi… – kaže Radomir.

Maja Marinković se, sa druge strane, našla u neprijatnoj situaciji zbog Bilala Brajlovića, a više detalja pogledajte u odvojenom tekstu: Bilal Brajlović OBJAVIO BROJ TELEFONA Maje Marinković, ona mu UZVRATILA JOŠ ŽEŠĆE!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs