ODBIJENA PET PUTA: Takmičarka „Zvezde Granda“ udarila još veću kontru, nije želela da prihvati PLASMAN!

od strane | jun 24, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Lukić

|

Takmičarka „Zvezda Granda“, Sanela Hasić, iz petog pokušaja uspela je da se plasira u veliko finale, njena se upornost ovoga puta isplatila.

Sanela Hasić • youtube

U velikom finalu nastupa pod rednim brojem 13, a sudeći po njenom dosadašnjim nastupima, izgleda da će razbiti mit – da je ovaj broj baksuzan.

Sanela Hasić

Talentovana devojka iz Banovića je ceo svoj život posvetila pesmi. Završila je srednju muzičku školu, svira harmoniku i klavir, dok je pevanje njena najveća ljubav.

Još kao dete takmičila se na brojnim festivalima u Bosni i Hercegovini, a pravu popularnost je doživela kada je pre nekoliko godina prvi put pojavila na Grandovoj sceni. Njena mentorka je tada bila Ana Bekuta, a kako pravila nalažu da isti mentor ne može da se odabere dva puta, Sanela je ove sezone radila sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

U ranijim izjavama isticala je da je njen najveći problem do sada bio pogrešan izbor pesama, pa zbog toga nije uspela do ostvari željeni rezultat.

U takmičenju je ranije stizala do trećeg kruga, a kada je ove sezone prošla nakon tog nastupa, nije krila sreću zbog toga što je uspela da ode korak dalje.

Sanela Hasić

– Ponovo sam se prijavila jer jednostavno volim. Ovo je prvi put da sam prešla dalje od trećeg kruga. Tri godine sam pravila pauzu od takmičenja i mislim da sam konačno zaslužila ovo, stekla sam iskustvo za to vreme, radila sam i to je uticalo – rekla je ona tada za Grand.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs