Odakle se poznaju Željko Samardžić i novi dečko Milice Todorović? „Mica te mnogo voli…“

od strane | mar 15, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnji maneken Lazar Granić danas slavi rođendan, a, između ostalih, javno mu je čestitao i pevač Željko Samardžić, premda nikome nije poznato odakle se njih dvojica poznaju.

Željko Samardžić i Lazar Granić (Foto: Ringier/Zoran Ilić/Instagram) • Zoran Ilić, Instagram / Ringier

– Dragi Lazare, čestitam ti rođendan od srca, nadam se da će biti prilike da zapevamo i da znaš da te Mica mnogo voli. Ćao – poručio je Željko putem video klipa, na šta je Lazar uzvratio:

– Hvala veliki gospodine.

Željko Samardžić (Foto: Instagram)

Podsetimo, pevačica Milica Todorović pojavila se nedavno na promociji albuma kolege Mirze Selimovića. Todorovićeva je već neko vreme u ljubavi sa sa bivšim manekenom Lazarom Granićem iz Novog Sada, koji se tada nije pojavio sa njom.

Milica je tada pričala o Lazaru i tom prilikom je priznala da su podigli vezu na viši, ozbiljniji nivo budući da je upoznala njegove roditelje.

Lazar Granić (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Moji roditelji se nikada nisu mešali u moje veze. Njegovi roditelji su divni, stvarno. Upoznala sam i svekrvu i svekra. Mama Slavica je divna – rekla je Todorovićeva.

Milica je otkrila šta ju je najviše privuklo kod Lazara.

– On je stidljiv, a ja sam takva kakva sam, opuštena. To me je privuklo. On je lep i zgodan, to stoji. Svaki momak mi je bio različit, sad kako me ko privuče. Ja hoću malo da ga „isprljam“, ali on se ne da – naglasila je Milica.

Više detalja o Lazaru i Luni pogledajte u odvojenom tekstu: “Luna je njegova sledeća devojka“ NOVI Dečko Milice Todorović bio na razgovoru za Zadrugu

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs