„OD SVIH GREŠAKA KOJE SAM NAPRAVILA U ŽIVOTU…“ Goca Tržan rekla sve o odnosu sa Kristijanom Golubovićem!

od strane | apr 18, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Voditelj Kristijan Golubović je nedavno zapanjio javnost tvrdnjama da je bio intiman sa pevačicom Gocom Tržan, kao i da je ona koristila nedozvoljene supstance.

Goca Tržan i Kristijan Golubović (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier

Goca je tada kratko najavila tužbu, a sada je detaljnije progovorila o celom ovom slučaju koji će epilog naći na sudu.

– Od svih grešaka koje sam napravila u životu, jako sam srećna da sa Kristijanom nisam to napravila. Nikada ga nisam videla uživo. Nismo nikada bili zajedno u istoj prostoriji, a ne nešto više. Možda je na nekom koncertu bio u publici, a da je to ne znam. Čak, nije najgore ni to što je rekao kao da smo bili zajedno, nego da sam narkomanka – istakla je Tržanova za Svet.

Goca Tržan (Foto: Ringier/Teodora Borozan)

– Svi znaju da sam najdosadnija osoba u izlasku, nikada nisam pila, zapalila cigaretu, niti bilo šta od droge koristila. Imam prezir prema tome, gadim se ljudi koji koriste narkotike, to su slabići. Ružno je to što je rekao. Ja nisam žena koja zaslužuje da se o meni tako nešto priča – dodala je pevačica.

Goca Tržan (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Dovoljno je što postoji jedan, sa kojim imam dete, a koji je 24 sata na televiziji i priča sve i svašta. Tu ne mogu da reagujem jer smo bili u braku, ali ovo, druže, ne može tako da prođe. Podigla sam tužbu i čekam prvo ročište – zaključila je Goca.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs