OD RIJALITIJA DO RTS-A! Voditeljka UGOSTILA bivšeg zadrugara u “Upitniku“: “Ceo život sam čekao ovaj trenutak“

od strane | apr 6, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Poznato rijaliti ime i diskvalifikovani učesnik „Elite“ bio je jedan od sagovornika poznatoj voditeljki u jednom od najgledanijih formata Javnog servisa.

Zadruga i Rts • youtube

Retko ko, ko je upučen u rijaliti programe naše zemlje, ne zna da je pre učešća u „Parovima“ Aleksandar Požgaj bio izuzetno aktivan političar.

S obzirom na to da je sa ovim delom svoje karijere pauzirao tokom učešća u „Parovima“ i „Eliti“, juče se prisetio jednog jako dragog momenta.

Aleksandar Požgaj (Foto: Screenshot TV Happy)

Naime, Aleksandar je objavio fotografiju tokom gostovanja u emisiji „Upitnik“, autorke i voditeljke Olivere Jovićević. U nekada najgledanijoj informativnoj emisiji Radio televizije Srbije davne 2015. godine Požgaj je sa sagovornicima komentarisao rijalitije u Srbiji.

– Budim se iz zimskog sna, kao da sam ceo život čekao ovaj trenutak! Velika je hrabrost danas pisati javno kao što ja to radim, bez stranke trenutno i sam na sve teme direktno. I neću nikome da se pravdam i svakom ću reći u lice šta imam! – napisao je uz fotografiju.

Aleksandra Požgaj

Takođe, interesantno je to što je svoju popularnost u rijaliti svetu dobio zahvaljujući odnosu sa kontroverznom učesnicom Milijanom Bogdanović, koja je tada ušla u ovaj šou program sa svojim 53 godine starijim izabranikom Milojkom Božićem.

Ipak, po svemu što se desilo, Požgaj se vratio svojoj ženi Ivani i po njegovim objavama na Instagramu može se zaključiti da je njihova ljubav uprkost svemu pobedila i da on oseća neizmernu zahvalnost prema svojoj supruzi što je ostala uz njega.

SRBIJA DANAS

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs