Od ćerke Darije Kisić ZASTAJE DAH! Tina je na korak do VELIKE ODLUKE, a tek je završila gimnaziju (foto)

od strane | maj 23, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ćerka Darije Kisić Tina Tepavčević ovog maja napunila je 19 godina, završava četvrti razred gimnazije i priprema se da upiše fakultet.

Darija Kisić • youtube

Da li će krenuti stopama majke, profesorke Medicinskog fakulteta, trenutno na poziciji ministarke za brigu o porodici i demografiju u Vladi Srbije, nije nam poznato, ali sigurni smo da bi joj sve modne kuće širom otvorila vrata ukoliko bi odlučila da krene tim putem.

Tina Tepavčević

Lepa Tina modni debi imala je prošle godine, kada je ponela modele iz nove kolekcije Suzane Perić, i odlično se snašla na pisti.

Iako se ministarka Kisić trudi da privatni život sačuva od medija, kao svaka ponosna majka povremeno javno pohvali svoju jedinicu. S druge strane, ni Tina ne daje previše povoda za medijske napise, retko se oglašava i na društvenim mrežama, ali zato svaka njena objava privuče dosta pažnje, piše Hello.

Tina Tepavčević

Lep i sunčan dan u Beogradu Tina Tepavčević iskoristila je da se slika na šetalištu pored Save, odevena u usku haljinu spuštenih ramena, koja je istakla njenu besprekornu liniju. Model neobične svetloljubičaste boje uparila je sa bež salonkama i tako napravila modnu kombinaciju za ocenu 10.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs