„Od čega će živeti sad kad je izvadila silikone?!“ Tamara Đurić dobila nikad žešću provokaciju

od strane | apr 22, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Starleta Tamara Đurić je nedavno iznenadila mnoge kada je izvadila silikonske implante iz grudi, a njena koleginica Maca Diskrecija je imala štošta da kaže na ovu temu.

Tamara Đurić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Ne sviđa mi se kako se uradila. Ne znam od čega će živeti sada tako ravna. Možda ima sponzora koji voli ravne. Njoj treba samo sponzor. Ona je snalažljiva i uvek ima sponzora, i kad je ravna i kad nije. Svaka čast na tome. Ne može to baš svako – poručila je starleta Maca Diskrecija u emisiji „Macina klinika“, a nema sumnje da joj Tamara neće ostati dužna.

Podsetimo, u jeku estradnih razvoda, starleta Maca Diskrecija tvrdi da su sledeći na redu pevački par Vesna i Đole Đogani.

– Predviđam razvod još jednom paru na estradi, a to su Vesna i Đole Đogani. To će biti veoma uskoro. Đole je približnih godina kao Toni Bijelić i Haris Džinović. On ima preko 50 godina. Ja sam čula da Đole voli mlađe, a i Vesna voli piletinu. Znate kako se kaže, bez starca nema udarca – istakla je Maca u „Macinoj klinici“.

– Istina je da bez starca nema udarca. Ako ti treba udarac, onda ti treba stariji muškarac. Problem je, međutim, kako živeti jer ne živi se samo od toga – zaključila je u svom maniru Diskrecija.

Maca Diskrecija (Foto: Ringier/Dušan Milenković)

Šta je, sa druge strane, Maca Diskrecija ispričala o kreatorki Melini Džinović i biznismenu Toniju Bijeliću pogledajte u odvojenom tekstu: „Melina će Toniju zamak uzeti!“ Starleta isprozivala Džinovićku: „Treba joj mlađi i pare, a to ne može!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs