„OĆELAVILA SAM, BIĆU HENDIKEPIRANA!“ Tara Simov se oglasila tik pred porođaj!

od strane | jul 2, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milica Stulović

|

Nekadašnja zadrugarka Tara Simov nalazi se tik pred porođaj. Rijaliti učesnica je upalila lajv na društvenoj mreži TikTok, kako bi razgovarala sa svojim pratiocima, zaradila pare od njih, nakon čega će napraviti pauzu od mesec dana od javnog života.

Tara Simov (Foto: Screenshot TikTok) • TikTok / screenshot

– Beba mi skače po stomaku već sat vremena, a malo mi se spava. Ovo je zadnji lajv, u pola šest idem da se porađam. Oćelavila sam od trudnoće. Biću hendikepirana mesec dana nakon porođaja. Neću moći da radim šta hoću. Hajde tapkajte. Toliko traje oporavak od carskog, biće mi divno kad se oporavim od carskog, za mesec dana, ali osećaj kada ću videti svoje dete, ne mogu da objasnim- rekla je Simova pa se dotakla i samog porođaja.

Tara Simov (Foto: Screenshot TV Hype)

– Ne plašim se porođaja, ne mogu da dočekam da dođe. Posle porođaja ću ostati na 40 kilograma. Imam problem sa srcem, pijem lekove, samo mi se spava, ne mogu da sedim. Sa mužem se slažem, ali sam ga pustila da radi šta hoće – dodala je Tara, a zatim otkrila da se ona tik pred porođaj ne nalazi u bolnici.

– U hotelu sam, jer mi je lakše nego da sedim u bolnici sa šest hiljada ljudi, lakše mi da spavam, nisam u bolnici, sutra idem u bolnicu. Mnogo mi se spava, ali želim da vas ispoštujem još malo – rekla je nekadašnja zadrugarka i dotakla se kletvi.

Tara Simov (Foto: Screenshot TV Pink)

– Roditeljske kletve su već počele, poput one dabogda ti dete bilo isto kao i ti.

Podsetimo, nakon veze sa Nenadom Aleksićem Ša, Tara je stupila u vezu sa Danilom Raičevićem sa kojim trenutno čeka dete, a rijaliti učesnica će se ujutru poroditi u KBC Dragiša Mišović.

Zbog kojih vesti se Tara Simov danas posebno potresla pročitajte u odvojenom tekstu: Tara Simov dan PRED POROĐAJ primila TRAGIČNE VESTI, slomljena od bola jedva napisala: „Putuj u miru“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs