OČAJNIČKI ŽELI nazad u Zadrugu 6, otkriveno kako Miljana moli Željka i Milicu Mitrović da joj daju još jednu ŠANSU

od strane | maj 23, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Kontroverzna rijaliti učesnica Miljana Kulić ne prestaje da živi po pravilima rijalitija čak ni kada nije u njemu.

Željko Mitrović i Miljana Kulić • youtube

Nakon što je diskvalifikovana iz „Zadruge 6“, Miljana je odlučila da snimi pesmu i počne da nastupa, međutim ni to izgleda nije bilo dovoljno da privuče željenu pažnju, pa je kao šlag na tortu dodala isceniran fizički obračun sa svojim emotivnim partnerom Nenadom Macanovićem Bebicom.

Miljana je prvo otkrila da je dobila batine, da bi nakon toga njen partner i majka ispričali za medije da do nasilja nije došlo, već su je zaključali da ne bi otišla u kockarnicu, a vrhunac priče je bio trenutak kada su se Kulići uključili na Instagram i otkrili kako je sve bila velika šala.

Miljana Kulić (Foto: Ustupljena fotografija/Pink.rs)

Kako piše „Alo“, Kulićeva sve navodno radi u svrhu skretanja pažnje na sebe ne bi li tako stigla do Šimanovaca.

Miljana navodno neprekidno kontaktira produkciju i moli za povratak u Zadrugu da bi joj oprostili dug od 100.000 evra.

– Miljana je postala potpuno neuračunljiva. Prokockala je i ono malo novca što je imala, a sad je osim produkciji dužna i bogu i narodu – započeo je za Alo! izvor blizak Kulićima, pa otkrio koji je razlog ovakvog Miljaninog ponašanja.

– Ta suma novca koju mora da stvori kako bi otplatila dugove izaziva vrtoglavice. Imala je za cilj da u kazinu povrati sve izgubljeno, ali situacija nije išla u njenu korist, tako da nije ni najmanje profitirala, već naprotiv – otkrio je sagovornik, pa priznao da je Miljanina jedina prava namera povratak u „belu kuću“.

Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Hype)

– Shvatila je da je najlakši i najbolji način zarade boravak u rijalitiju i u tu svrhu je napravila medijsku priču od izmišljene situacije. U javnost je iznela jednu veliku neistinu. Ispričala je da ju je Bebica nasmrt pretukao samo da bi skrenula pažnju na sebe i produkciji promenila mišljenje – otkrio je sagovornik.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs