OBRT! Uroš Stanić od oca za koga tvrdi da ga je MALTRETIRAO dobija STAN posle “Elite“

od strane | feb 8, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Posle brojnih priča iz života učesnika „Elite“ Uroša Stanića, ekipa novinara uputila se u njegovo rodno mesto, Starčevo.

Uroš Stanić • youtube

Nakon kratke potrage, pronašli su porodičnu kuću Uroša Stanića u kojoj žive njegovi roditelji Milan i Tanja. Međutim, kako su otkrile komšije, njegovi roditelji žive u stanu u Beogradu, a u Starčevo povremeno dolaze preko leta kada je lepo vreme.

Kako je napomenula prva komšinica, otac Uroša Stanića planira da se pomiri sa sinom i da mu posle rijalitija prepiše stan koji imaju u Beogradu.

Uroš Stanić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Ja kažem za oca da je jako dobar. Nije tačno da je bio loš prema Urošu. Njihova je kuća na pola u Starčevu. To je sve on napravio, pored toga imaju i stan u Beogradu. Šta da kaže čovek za Uroša u rijalitiju? Kakav je, takav je. Otac je razočaran, ali mora da živi sa tim. Uspeće da se pomire, otac je poželeo da mu ostavi stan koji imaju u Beogradu, a da se on sa Uroševom majkom vrati ovde u kuću da živi u Starčevu – ističe prva komšinica za „Blic“.

Komšinica koja živi preko puta Uroševih roditelja, izjavljuje da Stanićev otac nikada nije digao ruku na svog sina.

Uroš Stanić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Otac mu je dobar, niti pije, niti ih bije. Dobri roditelji, zlatni… Milan je jako dobar otac. Njegovi roditelji žive zajedno, čak su se pre izvesnog vremena venčali u crkvi, jer su pre toga to samo opštinski obavili. Njegov otac Milan jako voli svoju suprugu Tanju, Uroševu mamu – poručuje komšinica za „Blic“.

BONUS VIDEO:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs