OBIJENA vikendica pokojnog Laneta Gutovića, meštani prvu put otkrili šta se zbivalo na imanju (FOTO)

od strane | mar 12, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Olgica Kosovac

|

„Kontejner“ pokojnog glumca Laneta Gutovića, koji je bio postavljen na reci u Neuzini obijen je pre otprilike godinu dana, nakon čega je sklonjen sa privatnog poseda, tvrde meštani sela u opštini Sečanj.

Milan Lane Gutović • Snežana Krstić / Ringier

Neuzina

Ekipa „Blica“ obišla je vikendicu našeg glumca u kojoj je najviše voleo da provodi vreme. Lane je bio strastveni pecaroš, a kontejner koji je postavio i netaknuta priroda oko njega je bila Gutovićeva oaza mira.

Meštani Neuzina za „Blic“ su otkrili kako je Lane provodio svoje dane kraj reke, ali i šta se desilo sa kontejnerom nakon njegove smrti.

Neuzina

– Nema vam te vikendice tu više. Sklonili su kontejner, prošle godine jer bio obijen – rekao je jedan od meštana.

– Znamo Laneta, kako da ga ne znamo. Legenda! Ali nije voleo puno da se druži. Slabo smo ga viđali, ima tu jedan naš prijatelj, sa njim se družio i to je to. Uglavnom je dolazio njegovim terenskim vozilom i pecao – istakao je drugi meštanin sela.

Da podsetimo, Milan Lane Gutović iza sebe je ostavio kuću u Kumodražu, vikendicu „kontejner“ u Neuzini, kao i motorni čamac, a navodno su ostala i četiri skupocena automobila, kao i kuća na Umki.

Kontejner nekada

Inače, ćerka pokojnog glumca Milana Laneta Gutovića, objavila je video u kom tvrdi da je medicinska sestra pred smrt njenog oca uvela dvojicu muškaraca na intenzivnu negu, a koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom i na taj način joj oduzeli nasledstvo.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs