„OBEZBEĐENJE NA GROBLJU neće dati Nikolini Pišek DA PRIĐE!“ Miša Grof progovorio o godišnjem pomenu sinu Vidoju

od strane | apr 25, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Mikić

|

Nakon smrti istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, voditeljka Nikolina Pišek i otac njenog pokojnog supruga Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, nisu u dobrim odnosima. Sukob među njima je počeo zbog podele imovine.

Nikolina Pišek i Miša Grof (Foto: Ringier/Lola Stojanović) • Lola Stojanović / Ringier

Miša je navodno odlučio da Pišekovoj ne dozvoli pristup na Vidojev godišnji pomen, koji će se održati 8. maja.

Ristović će navodno angažovati i obezbeđenje na Novom groblju.

Nikolina Pišek i Miša Grof (Foto: Ringier/Lola Stojanović)

– Ne verujem da će Nikolina doći na pomen. Ona ima puno obaveza. Pouzdano znam da se nije pojavila na groblju nijednom od sahrane jer je sve već mesecima pod kamerama i sve se prati. Biće obezbeđenja, a osobama koje nisu poželjne, a tu spada svakako i „ožalošćena udovica“, neće biti dozvoljeno da se približe najmilijima i ožalošćenima. Šta bi ona uopšte i tražila tamo? – upitao se Miša za Kurir.

Podsetimo, Vitor je i ranije optuživao Nikolinu da ne posećuje grob supruga, nazivajući je „monstrumom nad monstrumima“.

Vitor Ristović Miša Grof i Nikolina Pišek (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

– Ona je zlo i naopako! Ma ona je inkarnacija jednog od koljača iz Jasenovca. Kao ucveljena, plače, a nosi cvetne haljine dok joj se muž nije ni ohladio. Čuo sam i da spava s vlasnikom jedne televizije koja joj pomaže, a ona uplakana glumi žrtvu – naveo je Miša tada.

Nakon toga Pišekova se oglasila i dala kratak, ali jasan komentar.

Nikolina Pišek i Vitor Ristović Miša Grof (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

– Meni ne treba medijska pažnja za odlazak na suprugov grob – istakla je Nikolina.

Inače, u borbu oko imovine uključila se i bivša Vidojeva supruga Lana Janković, sa kojom ima ćerku. Poslednja rasprava koja je trebalo da se održi pre nekoliko dana, odgođena je zbog bolesti sudije, a na toj raspravi Nikolina je trebalo da se suoči s majkom Ristovićeve ćerke Matee.

Nikolina Pišek i Vitor Ristović Miša Grof (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

– Matei nikad nisam osporavala ništa, ali njihove ambicije su malo prevelike. Sad stvarno mogu reći da više nemam porodicu s te strane. Sve je u rukama pravde i pravosuđa. Ja imam vrlo konkretne dokaze o svemu, tako da ti ljudi rade nepotrebne troškove. Sve skupa je užasno i tendenciozno s njihove strane da me diskredituju i onemoguće, iako je vrlo jasno šta je po zakonu i šta kome pripada. Međutim, oni pokušavaju da se uguraju u moju svojinu i vlasništvo, a ako ne, onda barem da uspore što je moguće više čitav taj proces kako bi ja izgubila ekonomsku snagu i iscrpila se sudskim procesima što je moguće više. A trenutno imam minimalno osam aktivnih procesa, ako ne i više – rekla je Nikolina.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs