Obelodanjeno: Anita Stanojlović napušta rijaliti Zadruga 7 Elita za tri dana!

od strane | jan 29, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Učesnica popularnog rijalitija programa „Zadruga 7 Elita“ Anita Stanojlović privlači jako veliku pažnju svojim ponašanjem od samog početka sezone, a iako je ušla u braku sa Jovanom Tomić Matorom, brzo se saznalo za njena neverstva, zbog čega je taj odnos pukao, a ona je ušla u novu vezu i to sa Anđelom Rankovićem, Matorinim bivšim prijateljem.

Anita Stanojlović (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Međutim, Stanojlovićeva nema probleme i turbulentan život samo u rijalitiju, već i izvan njega. Kao što je već poznato Anita ima sina Alekseja, sa čijim ocem nije u najboljim odnosima i trenutno se na sudu bore za starateljstvo.

Kako je Anita nekoliko puta morala da izlazi na ročišta povodom ovog slučaja, sinoć je svojim cimerima otkrila da će ponovo nasputiti imanje u Šimanovcima i uputiti se u rodni grad, zbog suđenja koje ima zakazano.

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković (Foto: Screenshot TV Pink)

Naime, Stanojlovićeva je sinoć komentarisala sa cimerima rodni grad Kruševac, gde im je otkrila da će ga posetiti za tri dana, iz razloga koji su navedeni iznad u tekstu.

– Idem tamo za 3 dana – rekla je Stanojlovićeva, dok su njeni cimeri pokušavali da se dogovore gde se nalazi jedan lokal u Kruševcu.

Inače, Stanojlovićeva je danas povodom mesečnice sa Anđelom dobila mnogo poklona, a uz silne čestitke stigla je poruka i od njene majke, koja joj je dala do znanja da podržava njenu ljubav sa Anđelom i da ne želi da je vidi kako se svađa sa njim i ulazi u rasprave, kao što je radila prethodnih dana.

Anita Stanojlović je, sa druge strane, u toku jučerašnjeg dana raskinula sa zadrugarom Anđelom Rankovićem, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Raskinuli Anita Stanojlović i Anđelo Ranković! Ona se odmah uvukla kod druge žene u krevet…

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs