NOVI SUKOB NA ESTRADI! Stoja OKREĆE GLAVU OD OVE PEVAČICE kad god je vidi!

od strane | okt 11, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Pevačica Jana Todorović je, prilikom poslednjeg televizijskog gostovanja obelodanila da nije u dobrim odnosima sa koleginicom Stojankom Novaković Stojom.

Stojanka Novaković Stoja (Foto: Ringier/T.B.) • T.B. / Ringier

– Ne razgovaram sa Stojom, ne pozdravljamo se kad se sretnemo, i na nastupima, ovim privatnim veseljima. Ne znam ni sama zbog čega. Jednostavno, prestala je da se javlja, da se pozdravlja, nekad samo iz daleka, i onda sam rekla: „Ili se pozdravljamo ili se ne pozdravljamo“ – otkrila je Jana u „Amidži šouu“.

Jana Todorović (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Sa kim još…? U poslednje vreme, ja se ne javljam Jašaru, ni on meni. Ne znam zbog čega. Ne postoji sukob, ništa, ali eto. Samo okrene glavu, naravno okrenem i ja i to je to. Ne znam zbog čega. Ja sam uvek iskrena i otvorena, kažem kako jeste. Pa, i mi jedno vreme nismo razgovarali, ja i Đole Đogani, jedno sedam-osam… Onda smo se pomirili i nadam se da se više nikada nećemo posvađati – dodala je Todorovićeva.

Jašar Ahmedovski (Foto: Ringier/Jovan Ilić)

U kom izdanju je Jana Todorović, sa druge strane, nedavno uslikana pogledajte u odvojenom tekstu: NIJE JOJ PRIJALO! Janu uslikali RAŠČUPANE kose, drži peškir, JEDVA GLEDA NA OČI

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs