NOVI RASTIN IMIDŽ! Reper skinuo dredove i sve iznenadio novom frizurom

od strane | feb 5, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Reper Stefan Đurić Rasta poznat je po svom specifičnom stajlingu i dredovima koje je godinama imao.

Stefan Đurić Rasta (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier

Dredovi su bili Rastin „zaštitni znak“, te je zato mnoge iznenadila reperova promena, a mi smo ga danas ekskluzivno uslikali na beogradskom aerodromu sa novom frizurom.

Naime, Rastina loknasta frizura odmah je privukla pažnju svima, a na slikama koje se nalaze u okviru teksta možete detaljno pogledati kako reper sada izgleda.

Stefan Đurić Rasta (Foto: A.Dojkić)

Ljudi su komentarisali ovu njegovu promenu, te dok jedni smatraju da nije trebalo da se odrekne dredova po kojima je bio prepoznatljiv, drugi kažu da sada izgleda lepše.

Podsetimo, Vesna Đogani navela je nedavno da je treperima bitan samo novac koji zarađuju, a ne i karijera i opstanak na sceni i tom prilikom potkačila Rastu.

Stefan Đurić Rasta (Foto: A.Dojkić)

– Vojaž, Rasta, Devito, oni samo hoće brzu lovu, dobru lovu, oni neće biti tu za dve godine sigurna sam. Oni gledaju biznis, oni sad kako se ponašaju u svojoj karijeri, oni to rade kao biznis, to je svima nama jasno. Njega ne zanima da za trideset i nešto, plus, radi i ide na tezge, boli ga uvo. Pa i dan danas on izbaci album da bi dobijao od Spotifaja i ostalo, mislim jasna nam je matematika, mi koji smo stariji, koji se bavimo time malo duže – istakla je Đoganijeva u podkastu „Memecast“.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs