Novi detalji o svirepom ubistvu zaove Ane Pendić: „Radila je na visokoj poziciji…“

od strane | jun 22, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Blic

|

S. R. (50) pronađena je sinoć mrtva u stanu u prestoničkoj Ulici Borivoja Stevanovića na Voždovcu, a zbog sumnje da joj je naneo teške povrede uhapšen je njen nevenčani suprug koji je i pozvao policiju.

Voždovac (Foto: Ringier) • Ringier

Prijateljica sada pokojne S. R. kaže da je ona bila predivna osoba koju su svi voleli i poštovali. Neutešne komšije rekle su za „Blic“ da je uhapšeni N. Š. bio patološki ljubomoran.

– Radila je na visokoj poziciji u jednoj poznatoj kompaniji. Podjednako su je volele i kolege i poslovni saradnici. Živela je na Voždovcu u svom stanu. Nažalost, njen nevenčani suprug ju je psihički zlostavljao godinama, mnogo toga joj nije dozvoljavao, sve je želeo da kontroliše – pričaju komšije pokojne žene za „Blic“.

Uviđaj je obavilo Više javno tužilaštvo u Beogradu, po čijem nalogu je telo poslato na obdukciju. Na lice mesta odmah je izašlo više patrola policije, a potom su došli i forenzičari.

Kako se može videti na snimku objavljenom na Instagram stranici 192_rs, telo u crnoj vreći izneto je iz zgrade u kasnim noćnim satima.

Prema nezvaničnim inormacijama, suprug stradale žene je pozvao policiju i prijavio da mu je supruga preminula. Ali, kako su na telu žene bile vidljive povrede i podlivi, muškarac je, prema nezvaničnim informacijama, priznao policiji da je tukao suprugu.

Ana Pendić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

S. R. (50) koja je pronađena sinoć mrtva u stanu na Voždovcu je, kako saznaje „Blic“, sestra muža voditeljke Ane Pendić Radoš.

Nakon što je sestra njenog muža pronađena mrtva u stanu na Voždovcu, oglasila se Ana Pendić.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su N. Š. (42) zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs