Novi detalji haosa: Evo zbog KOJE CIFRE je Tozovčeva udovica ZARATILA sa njegovim sinovima i šta joj je JOŠ PRIPALO OD NASLEDSTVA!

od strane | apr 5, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Sutra se navršavaju dve godine od smrti legendarnog Predraga Živkovića Tozovca, a sada je navodno nastao haos oko podele imovine.

Predrag Živković Tozovac sa suprugom • Milan Ilić / Ringier

Naime, kako mediji prenose, pevačevi vanbračni sinovi navodno su zaratili sa njegovom suprugom Emilijom Mimom Živković i to zbog pola miliona evra koje je pevač imao u banci i koje je čuvao za života.

Navodno, Mima je bila protiv toga da njegovi sinovi dobiju bilo šta, a najveći problem je nastao kada je navodno čula da sa njima mora da deli njegov novac koji je on zaradio jer smatra da oni nemaju nikakvo pravo na to, piše Kurir.

Inače, Predrag Živković Tozovac je posedovao kuću na Voždovcu u kojoj je do smrti živeo sa Emilijom, kao i još dva stana. Emilija je dobila tu kuću, a nakon njegove smrti je postala i naslednik njegovih autorskih i izvođačkih prava.

Predrag Živković Tozovac

Podsetimo, Emilija je pred sudom otkrila da se pevačev sin iz Amerike godinama nije javljao, a da je drugi sin iz Srbije imao loše odnose sa ocem, tako što ga je ponižavao i omalovažavao. Navodno je sve to na sudu ispričala potresnim glasom Emilija.

Međutim, na kraju je Tozovčeva udovica ipak popustila. Kada je primetila da neće sve biti onako kako je zamislila, Emilija je predložila da se podeli jedan stan sa sinovima. To je značilo da jedna polovina da pripadne njoj, a druga Tozovčevim sinovima iz Srbije i Amerike.

Na kraju je pravda zadovoljena tako što je Emilija u nasledstvo dobila kuću na Voždovcu, a jedan stan od dva stana je pripao sinu iz Srbije.

Predrag Živković Tozovac sa suprugom

Navodno je i drugom sinu iz Amerike pripalo nasledstvo i to drugi stan, koji je on navodno prodao, ali još uvek nije sigurno da li se to tako odigralo, kao što navodi izvor.

(Kurir)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs