NOVA TUŽBA za Nikolinu Pišek! Miša Grof sada tvrdi da joj je POZAJMIO 800.000 evra!

od strane | jul 13, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milica Milojević

|

Vidoje Risotović, istoričar umetnosti, preminuo je protekle godine 8. maja, a tenzija između njegovog oca Miše Grofa i Nikoline Pišek sve je veća.

Vitor Ristović Miša Grof (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier

Kako domaći mediji prenose, Miša Grof je rešio da tuži bivšu snajku, a kako se navodi, tražiće od nje da joj vrati 800.000 evra, za koje tvrdi da im je pozajmio za kupovinu i renoviranje vile u Zagrebu.

– Miša Grof je odlučio da po svaku cenu istera svoje i da od Nikoline naplati i poslednji cent. Nada se da će sud u Srbiji doneti drugačiju odluku od onog u Hrvatskoj, gde je tražio da se donese zabrana prometa nekretnina kako Nikolina ne bi mogla da proda kuću koju su ona i Vidoje kupili dok je on bio živ. On je više puta odlazio na ročišta u Zagreb, jer nije odustao od tvrdnji da im je redovno slao novac. Nikolina je negirala da je on pomagao nju i njenog supruga finansijski, ali Miša Grof tvrdi da on ima dokaze da je u pravu – priča za Kurir sagovornik koji je upućen u ceo slučaj.

Nikolina Pišek i Miša Grof Vitor Ristović (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

– Vitor je angažovao čitav tim advokata kako bi prikupili sve dokaze za sud, jer mu je vrlo stalo da ovaj slučaj dobije. On stalno govori kako ima mnogo dokaza napismeno, ali to nikad nikom nije pokazao. Čak i Vidojev dnevnik koji je više puta pominjao niko nikad nije video od porodice, niti iko zna da je njegov pokojni sin pisao beleške. Miša Grof na suđenje u Zagrebu nije priložio nikakve dokaze, zbog čega mu je sud odbacio tužbeni zahtev – navodi izvor spomenutog lista.

Miša Grof se poslednji put za medije oglasio nakon privođenja Nikoline Pišek, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Miša Grof se OGLASIO NAKON PRIVOĐENJA Nikoline Pišek: „Organi su je zaustavili i priveli!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs