„NJOJ PRIJAJU DRAME I PRIŽELJKUJE IH!“ Sara Jo odbrusila Milici Pavlović!

od strane | jul 22, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Pevačica Sara Jovanović se sve dosad nije oglašavala povodom prozivki koje je na njen račun izrekla koleginica Milica Pavlović.

Milica Pavlović i Sara Jovanović (Foto: Ringier/Ringier/Goran Srdanov) • Goran Srdanov / Ringier

Podsećanja radi, Milica i Sara su nastupale na jednoj dodeli nagrada, na kojoj je Žiga Sotlar, emotivni partner Jovanovićeve, bio koreograf, pri čemu je Pavlovićeva javno istakla da joj se nije dopao tretman koji je imala od njega.

Žiga Sotlar i Sara Jovanović (Foto: Ringier/Aleksandar Dimitrijević)

– I tu drugu noć kada sam izlazila na scenu i kada je trebalo da se spremaju moji igrači, neko drugi je snimao svoju pesmu drugi put i sve ostalo. Moji igrači nisu stizali sebi da zavežu kostime. Koreografije skoro da nije bilo na toj bini zajedno sa mnom. Jedva sam zamolila koreografa da prihvati tri-četiri koraka – ispričala je pre nekoliko meseci Milica za „PulsOnline.rs“, aludirajući na Saru koja je dva puta snimala svoj nastup na spomenutoj dodeli.

Milica Pavlović (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Ne znam o čemu je reč pošto se ne pronalazim u tome. Zato ne mogu ni da pretpostavim o čemu je reč, a ne bih se ni udubljivala u to. Nekome prijaju drame i neko priželjkuje drame, a neko je potpuno van tih priča i drži fokus tamo gde bi trebalo – poručila je Jovanovićeva za „Ekskluzivno“.

Sara Jovanović (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

Milica Pavlović se, sa druge strane, našla i na meti prozivki nekadašnjeg saradnika Albina, a više detalja o tome pročitajte u odvojenom tekstu: „OTKRILA ME JE CECA, A NE MILICA Pavlović!“ Albino opleo: „ONA NEMA HIT!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs