„NJOJ JE ZABRANJENO DA KONTAKTIRA MENE!“ Vlada Avramov izneo sasvim drugačiju verziju priče od Slavice Ćukteraš

od strane | jun 27, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Nakon što je odjeknula vest da je bivši suprug Slavice Ćukteraš, Vlada Avramov, navodno saslušan u policiji, nakon što ga je pevačica prijavila zbog pretnji, oglasio se i on preko advokata, te otkrio svoju verziju priče.

Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov (Foto: Ringier/Milan Ilić/EPA/Paolo Magni) • Milan Ilić, EPA, Paolo Magni / Ringier

Podsećanja radi, mediji su pisali da je golmana saslušala policija u stanici u Novom Sadu, te mu je određena mera zabrane prilaska od 48 sati, bez zadržavanja, dok on navodi da za njim nije bila raspisana poternica.

– U prostorije PU Novi Sad pristupio je sa svojim advokatom dobrovoljno u subotu 24.06.2023. godine, te dao izjavu povodom podnete prijave i ujedno prijavio bivšu suprugu za upućene mu pretnje i ucene. U ovom trenutku nikakav krivični postupak protiv Avramov Vlade nije pokrenut. Takođe, navodna žrtva Slavica Avramov nije dostavila policiji nikakve poruke koje su preteće i uvredljive, niti poruke u kom joj Avramov Vlada preti da će joj oduzeti dete – navodi se, između ostalog, u saopštenju iz advokatskog tima fudbalera Vlade Avramova, pa se nastavlja:

Slavica Ćukteraš i Vladimir Avramov (Foto: Ringier/Milan Ilić/Profimedia)

– Avramov Slavici su dana 24.06.2023. godine od strane PU Novi Sad, a po prijavi Avramov Vlade, izrečene hitne mere zabrane da kontaktira i prilazi žrtvi nasilja Avramov Vladi u trajanju od 48h, koje mere su produžene od strane Osnovnog suda u Novom Sadu dana 26.06.2023. godine u trajanju od 30 dana.

Vlada Avramov je, kako je pisao portal 24sedam, boravio u Mađarskoj gde radi kao fudbalski trener u trenutku kada ga je pevacica prijavila.

Slavica Ćukteraš (Foto: Ringier/Zoran Lončarević)

Pevačica Slavica Ćutkeraš je tada za Telegraf kratko rekla:

– Nemam komentar. Neću to komentarisati, ne, ne… Nadam se da me razumete.

Više detalja o ovom slučaju pogledajte u odvojenom tekstu: PRIJAVILA BIVŠEG MUŽA POLICIJI! Slavica Ćukteraš od golmana trpi PSIHIČKU TORTURU

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs