“Njegova majka me ne podnosi IZ VERSKIH RAZLOGA, njega sam finansirala“ Maji Marinković puk’o film, sve otkrila o Bilalu i Brajlovićima

od strane | jul 20, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Svi i dalje pričaju o prekidu Maje Marinković i Bilala Brajlovića, koji se dogodio pre nekoliko dana.

Maja Marinković • youtube

Verzije mnogih priča kruže društvenim mrežama, a večerašnje gostovanje u emisiji “Zadruga narod pita“ iskoristila je da ispriča pravu istinu o odnosu sa Bilalom, životu sa njim i odnosu sa njegovim roditeljima.

Maja Marinković

– Njegov otac me jedino voli, majka me ne podnosi iz nacionalnih i verskih razloga. Dala sam celu sebe u ovaj odnos. Ja sam ceo odnos finansirala, znam da je jako ružno, ail moram da kažem. Uzela sam tamo stan, sve sam ja platila. Po ceo dan je igrao igrice, nigde nije hteo da ide. Uzimao je pare od fanova i krio je to o meni. Ispala sam tolika budala. Slao je svoje pare bratu, 17 hiljada evra nekog druga. Naručivao je neke nove telefone. Dosta priči sam uvijala u folije, uošte me njegovi nisu voleli, osim oca. Jedva su me očima gledali. Njegovi su me jednom zvalu na ručak, oca moram da izuzmem. Bilal je neko ko ima traume iz detinjstva. Ogorčen je na ženski rod – izjavila je Maja u emisiji “Zadruga narod pita“.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs