“NJEGA NE MOGU DA ODBIJEM“ Anđela Đuričić najavila povratak

od strane | feb 27, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Rijaliti učesnica, Anđela Đuričić, je po izlasku iz rijalitija „Zadruga“ otpočela svoju voditeljsku karijeru na Hajp televiziji gde joj je pružena šansa da pokaže svoje sposobnosti iako nije iz te branše. Ona je već nekoliko meseci unazad vodila autorsku emisiju, a mišljenja su bila podeljena o tome koliko je ona kvalifikovana za taj posao.

Anđela Đuričić (Foto: Screenshot TV Hype) • Hype TV / screenshot

Ona se sada posvetila Tiktoku gde drži lajvove i na taj način zarađuje s obzirom da više nije deo medijskog sveta. Sada je najavila svoje gostovanje kod Filipa Cara u emsiji.

.

Znate da ne idem po emisijama i ne dajem intervjue, mojom odlukom da se povučem. Međutim, kod mog brata uvek ću rado biti gost – napisala je Anđela na svom Instagram profilu.

Filip Car (Foto: Screenshot TV Pink)

Podsetimo, kada je došlo do otkaza na Hajpu, Anđela se javno obratila putem storija.

Ćao, ljudi. Znate da nisam aktivna već neko vreme na Instagramu, pa mi redovno šaljete poruke šta se dešava sa mnom. Da li radim i dalje na Hajp televiziji. Ovim putem želim da vas obavestim da je moja saradnja sa Hajp produkcijom završena iz meni poznatih razloga. Volim vas i ljubim, ne brinite za mene. Pošto verujem da će odmah krenuti teorije zavere, zašto, kako i da li idem na neku drugu televiziju, odmah da prekratimo to – neću imati veze sa apsolutno nijednom televizijom. Nada se da ste me razumeli, poljubac – napisala je Anđela.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs