„Ništa što se piše nije istina, sa decom ne razgovaram o tome, pitajte Melinu!“ Haris Džinović prvi put progovorio o razvodu

od strane | feb 11, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Milica Milojević

|

Vest o razvodu pevača Harisa Džinovića i njegove 30 godina mlađe supruge, modne dizajnerke Meline Džinović, iznenadila je javnost. Jedan od naših najpoznatijih estradnih parova rešio je da stavi tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu.

Haris Džinović (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Džinović se tim povodom do sada nije oglašavao, a sada je prvi put progovorio o krahu braka. Kako je istakao, sa decom ne priča o tome, ali oni najbolje znaju šta se dešava.

– Čujem i vidim šta se piše o meni, ne želim da dajem izjave. Sad da me pitaš za intimne stvari nema smisla. Ništa me ne pogađa, ništa od toga nije istina. Zvali su me za izjave, nisam hteo da dajem. Ne razgovaram sa decom o tome, pitajte sve one koji su članovi porodice. Ne razgovaram sa njima o situaciji, znaju oni šta se dešava, pitajte Melinu, ja ne znam ništa – rekao je Džinović za „Premijeru Vikend Specijal“.

Melina i Haris Džinović (Foto: Ringier/Rajko Ristić)

Džinović je progovorio i o ćerki Đini koja je sve više u medijima.

– Ne smeta mi što je Đina lepa, ja se ne mešam ne savetujem, može doći do sudara mišljenja, o društvenim mrežama ne želim da znam, nisam upućen, to prepuštam njoj, ona zna šta radi. Ako joj dobro ide onda je uspešna. Ako je odlučila, što da ne bude u javnosti. Sin Kan nekad dođe na nastup, kako im padne na pamet. Ne znam šta je u njihovoj glavi za moje nastupe – rekao je Haris.

– Ja dobre i loše uspomene ostavljam iza leđa, od prošlosti nema ništa. Niti može da se promeni niti ništa. I da se kajem i da se radujem to ne pomaže ništa. Na budućnost gledam otvorenih očiju, nemam negativnih aspekata, gledam da iskoristim sve momente u životu koji mi se pružaju – rekao je Džinović.

Haris Džinović je, sa druge strane, bio predmet izlaganja svojih komšija, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Ode kuća na doboš ako Melina bude plaćala račune od svoje zarade!“ Komšije oplele po porodici Džinović

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs