„NISI TO ZASLUŽIO OD MENE!“ Javno se izvinila Nenadu Aleksiću Ša nakon svega!

od strane | maj 17, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnja zadrugarka Jelena Krunić je osetila potrebu da se javno izvini reperu Nenadu Aleksiću Ša za sve prozivke koje je uputila na njegov račun tokom prethodnih godina.

Nenad Aleksić Ša (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Želim da se javno izvinim Nenadu Aleksiću Ša za slobodno mogu da kažem godišnje prozivanje, govorenje ružnih reči na ovoj platformi, kako ovde tako i na portalima koji su to prenosili. Bilo je to u toku ne znam više ni sama kog po redu rijalitija – poručila je Jelena putem Instagrama.

Jelena Krunić (Foto: Instagram/jelena_krunic_official)

– Pogodilo me je to što sam sa Nenadom bila u veoma korektnim odnosima nakon „Zadruge 2“. Nismo se mi družili, ali smo bili u korektnim odnosima. Onda je on taj postupak završio sa nekim koga ja u tom trenutku nisam gotivila nimalo. Onda sam ja, „pojedena“ rijalitijem i sva u šouu, bila povređena sa te ženske strane, ali sam vređala – dodala je Krunićeva.

Jelena Krunić (Foto: Instagram/jelena_krunic_official)

– Ja umem da se izvinim kada pogrešim. On me je blokirao na svim društvenim mrežama, osim na TikTok-u. Htela sam to davno da uradim, ali nisam imala prilike, a ni kako. Neke stvari on od mene nije zaslužio. Ljutio se neko ili ne, jer znam da je neko dobar sa njim a neko ne, ali kad ljudi ne zasluže neke stvari od mene ja umem da se izvinim. Nekad to dođe malo kasno, ali ako si veliki čovek oprostićeš – zaključila je starleta.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs