„Nisam se čuo sa njom, niti želim!“ Mile Kitić ponovo osuo po Dragani Mirković: „Ujela me je za srce više puta!“

od strane | apr 12, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Dragana Janković

|

O razvodu muzičke zvezde Dragane Mirković i njenog dugogodišnjeg supruga, biznismena Tonija Bijelića, ne prestaje da se priča.

Dragana Mirković i Mile Kitić (Foto: Ringier/Milan Ilić/Snežana Krstić) • Milan Ilić, Snežana Krstić / Ringier

Pevač Mile Kitić odlučio je da prokomentariše pomenuti razvod, a ističe da mu smeta iznošenje prljavog veša u javnost.

– To je jedan period, to je njihov život, normalna stvar, šta, rastali se, pa se rastali! Jedino sad to, mnogo je oko toga napravljeno… Digla se bura! Šta ako su se rastali? – kazao je Kitić prvo pred našim kamerama.

Mile Kitić (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Da se ja rastanem sa ženom, rekao bih: „Rastali smo se, ne živimo više zajedno“, šta sad… Što bi ulazili u detalje neke, ovo, ono, što iznose sad neke stvari, to mi se iskreno ne sviđa! Nisam se čuo sa Draganom, niti želim – dodao je Mile, koji je i ranije imao promenljiv odnos sa pevačicom.

Dragana i Mile su godinama bili u svađi, o čemu se naširoko pisalo i pričalo. Oni su 2009. godine prekinuli svaki kontakt, a pomirili se tek nedavno.

Mile Kitić (Foto: Ringier/Rajko Ristić)

– Nemam ja ništa protiv Dragane. Ona ima strašnu karijeru bez ijedne mrlje. Ima finu familiju i baš je ostvarena žena. To što se desilo među nama je privatna stvar, a vezano je za koncert u Beogradu koji mi je otkazala. Prvo je rekla da će biti gost, a onda da ne može. Na kraju je zabranila Kemalu i Šemsi da dođu, tako da se cela koncepcija mog koncerta raspala i tu sam se malo naljutio – pričao je Kitić tada, dok je Dragana ispričala drugačiju verziju događaja.

– Mile je tada mog supruga Tonija i mene pozvao da dođemo i rekao da će nam ostaviti mesta u loži, a ja sam mu odgovorila da zbog privatnih obaveza ne mogu da dođem. Nije ni bilo govora o tome da nastupim, ni kao solista, ni kao deo nekadašnjeg „Južnog vetra“. Morao je da ima u vidu da ja nisam u komšiluku, već da živim u Beču – rekla je Dragana za medije tada i dodala:

Mile Kitić (Foto: Ringier/Rajko Ristić)

– Odlučila sam da reagujem zbog mojih fanova i da sutra ne bi bilo spekulacija zašto nisam došla tamo gde me nisu ni zvali.

– Ona je mene ujela za srce nekoliko puta i to joj nikada neću zaboraviti. Nije samo koncert u pitanju. Želim joj sve najbolje, ali ne bih voleo da imam nikakav kontakt sa njom. Za mene ne postoji – pričao je pevač svojevremeno.

Mile Kitić (Foto: Ringier/Rajko Ristić)

Mirkovićeva u poslednje vreme o Toniju priča hladno i potpuno drugačije nego pre, a njihovu ljubav je ranije često opisivala bajkovito.

– Jao, moj Toni… O, Bože dragi, niko se ne hvali svojom ženom kao on! (smeh) To je, znači… Kad bih vam pokazala neke stvari… On se druži sada sa Van Damom, glumcem, njegovim prijateljima, kolegama iz Amerike, Francuske… Sada svi oni znaju za Draganu Mirković i prate me na Instagramu! Znači, to je neverovatno da su me zapratili, mi se tako dopisujemo, jedva čekamo da se upoznamo i tako to… (smeh) Tako da, kad kažem, Toni kad počne da priča o meni… Tu odmah zamislite sve vau, i morate da me zapratite! – pričala je Dragana pre nešto više od dve godine za „Objektiv“.

Dragana Mirković (Foto: Privatna arhiva)

Bijelića je upoznala na jednom nastupu i bio je uporan da je osvoji.

– Za dva dana videla sam da je mladić zaista okej, te da neću doći u neprijatnu situaciju. Kada je jednom, tad na početku, došao da me vidi, s izgovorom da mi je doneo neki poklon, zahvalila sam se i rekla da nije trebalo – ispričala je Mirkovićeva jednom prilikom.

Dragana Mirković (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Mislila sam da je u pitanju neki parfem. Mi smo se i ispričali, a ja poklon nisam ni otvorila. Tek u avionu sam otpakovala poklon, i dalje misleći da je unutra parfem. Kad sam umesto parfema ugledala dijamantsku narukvicu i prsten, umalo nisam pala u nesvest! – dodala je Dragana.

– Bilo mi je jako neprijatno i žao što nisam otvorila poklon pred njim i vratila mu ga. Pošto sam ja malo starija od Tonija, pomislila sam: „Kako je mali namazan!“. Nije mi tražio broj telefona, ali je u kesicu sa poklonom stavio i svoju vizit karticu – navela je Dragana potom tada, a onda su usledila njihova druženja.

– U razgovoru shvatim da čovek priča kao da ja govorim, dopada mu se sve što i meni… U jednom trenutku sam pomislila da mu je neko ispričao sve o meni, ali nije bilo šanse… Iznosio je neke stavove koji su isti kao moji, a za koje niko sem mene nije znao. Tako ja za tih dva sata shvatim da je on savršen, predivan čovek, koji je moja druga polovina… Pomislila sam da nikad nisam srela čoveka koji je tako pametan i tako kvalitetna osoba. Tog trenutka se nisam zaljubila u muškarca, već u čoveka. Tek kasnije je došla ljubav prema Toniju kao muškarcu – zaključila je tom prilikom Dragana.

Mile Kitić se, sa druge strane, našao u jeku interesovanja javnosti zbog mlađe žene, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: “MOJ GOSPODIN“ 48 godina mlađa devojka pohvalila izgled Mileta Kitića, pevač joj lajkovao komentar

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs