„NISAM OČEKIVALA NJENU POBEDU!“ Biljana Dragojević prvi put o trijumfu Aleksandre Nikolić

od strane | jun 11, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Pre dva dana je održano veliko superfinale rijaliti šou-programa „Zadruga“. Do samog kraja ostale su Ana Ćurčić i Aleksandra Nikolić. U ovom duelu pobedu je odnela Aleksandra i ona je kući otišla bogatija za 50.000 evra.

Biljana Dragojević, Aleksandra Nikolić i Dejan (Foto: Ringier/Snežana Krstić/Milan Ilić) • Snežana Krstić, Milan Ilić / Ringier

Sada se oglasila Biljana Dragojević, majka Aleksandrinog bivšeg partnera Dejana Dragojevića, kako bi prokomentarisala ovu odluku publike.

Na početku razgovora Dragojevićka je otkrila da li je očekivala da će Aleksandra pobediti.

Biljana Dragojević (Foto: Screenshot TV Pink)

– Iskreno, nisam očekivala. Više sam bila za tu Aninu priču, s te neke ženske tačke gledišta. Šta je sve ona preživljavala, ako je to sve tačno šta je pričala. Mislila sam da će Ana biti pobednica zbog te priče, ali dobro – rekla je Biljana za Srbiju Danas, pa priznala da li joj je drago što je njena bivša snajka pobedila:

– Drago mi je ko god da je (pobedio). Nešto je dobro uradila za sebe – rekla je Dragojevićka, a zatim je otkrila da li je sa Dejanom pričala o ovoj temi i kakva je njegova reakcija:

Dejan i Biljana Dragojević (Foto: Ringier)

– Nisam, Dejan je kod devojke u Beogradu, pa se nismo videli. Ja sam juče izašla sa drugaricama da proslavimo nešto, pa iskreno nisam ni ja nešto propratila finale. Danas sam malo pogledala ono što je bilo na televiziji, pošto nisam sinoć bila kod kuće. Nisam se videla sa Dejanom, tek ćemo se videti. On obično nema komentar i neće da komentariše. Kad završi neku vezu, to je za njega kraj. Pogotovo ovo što se dogodilo između njih dvoje, ne verujem da bi on bilo šta komentarisao – rekla je Dragojevićka.

Javnost je budnim okom pratila Aleksandrin i Biljanin odnos dok je Nikolićeva bila u vezi sa Dragojevićem. A na pitanje da li ju je bivša snajka razočarala, odgovorila je sledeće:

Aleksandra Nikolić i Ivana Šopić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Nisu oni bili ko zna koliko dugo u vezi, pa da mogu da kažem da me je razočarala ili nešto. Mladi su, i ona je mlada i ima pravo – rekla je Dragojevićka, pa otkrila da li je zadovoljna novom snajkom:

– Kad god je neka devojka sa mojim sinovima, meni je okej. Ako je njima dobro i meni je. Ova devojka je stvarno dobra i ne liči ni na jednu koje su bile do sada – rekla je Dragojevićka i na taj način potvrdila da se slaže sa Dejanovim izborom devojke.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs