Nikada ga nije ODVAJAO: Ovo je žena sa kojom Marinko ima vanbračnog sina Daria (FOTO)

od strane | jun 7, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Kurir

|

Legendarnom Marinku Rokviću je žena po imenu Mila podarila vanbračnog naslednika Daria. Mila se nikada nije eksponirala u javnosti, a sin Dario odrastao je bez pažnje porodice s obzirom na to da je živeo u inostranstvu.

marinko rokvic na konceru ymijanac

Ipak, sa ocem je bio u dobrim odnosima, baš kao i Mila.

marinko rokvic

– Ja sam imao super detinjstvo, dok se nije zaratilo u Sarajevu. Onda nam je bilo malo teško, ali sve je to život. Znao sam odavno da mi je otac pevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama. Uglavnom smo Marinko i ja uvek bili u kontaktu, a nastavili smo da se čujemo i kada sam se preselio u Kanadu 1995. godine – pričao je jednom Dario.

– Moja mama je divna žena i uvek se trudila da mi priušti i više nego što je mogla. Voleo bih da su Nikola i Marko odrasli sa mnom i da smo bliže, ipak, Kanada nije baš blizu. Ali, takva je sudbina. Dobro je što sada tehnologija napreduje i možemo da se gledamo – pričao je Marinkov sin za medije.

Supruga Marinka Rokvića

Podsetimo, legendarni srpski pevač, nikada nije javno govorio o privatnom životu i intimi, ali nikada nije ni krio od javnosti, pa tako ni da pored Nikole i Marka Rokvića ima i vanbračnog sina.

Za razliku od nekih svojih kolega, Marinko nikada nije želeo da opovrgne očinstvo, te je otvoreno priznao da ima i sina Daria, koji je rođen 1980. godine u Sarajevu, a iako vezu sa njegovom majkom Milom nikada nije krunisao brakom, on je sinu dao svoj prezime, ne razdvajajući ga od naslednika koje je dobio u braku sa suprugom Slavicom.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs