Nikad provokativnije izdanje: Ceca obukla haljinu sa predubokim šlicom!

od strane | mar 16, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Dragana Janković

|

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović ima veliki koncert u Mariboru, a najverniji fanove iz čitavog regiona došli su kako bi je slušali.

Svetlana Ražnatović Ceca (Foto: Ringier/Dragana Janković) • Dragana Janković / Ringier

Ceca je za ovu priliku odabrala izazovnu haljinu šampanjac boje, koja je istakla njene vitke noge, ali i obline.

Naime, duboki šlic činio je njenu figuru zavodljivom, a naša harizmatična pevačica ovu kombinaciju iznela je kako niko drugi ne bi mogao.

Svetlana Ražnatović Ceca (Foto: Ringier/Dragana Janković)

Da podsetimo, pregrupa Ceci na nastupu je pevač Robert Bjelić, inače, rođak Tonija Bjelića, muža Dragane Mirković.

Ovo je već drugi put kako je Robert Cecina predgrupa.

Svetlana Ražnatović Ceca (Foto: Ringier/Dragana Janković)

Pevač je prethodno pevao sa njom u oktobru prošle godine isto u Sloveniji.

Inače, Ceca Ražnatović deo je i žirija popularnog šou programa „Zvezde Granda“, a na snimanju jedne od emisija, pojavila se obučena u crno odelo.

Svetlana Ražnatović Ceca (Foto: Ringier/Dragana Janković)

Inače, u „Zvezdama Granda“ došlo je privremenih promena zbog odsustva Ane Bekute, koju sada menja njen kolega Dragan Kojić Keba. Ražnatovićka je nedavno prokomentarisala ovu promenu u šou programu.

– Neće to dugo da traje. Sad ću videti kako radi Keba, ne znam ne poznajem ga godinama je čovek od iskustva što se estrade tiče – rekla je i prokomentarisala njegovu izjavu da će njegov kandidat da pobedi: „Koji njegov kandidat? Saša Popović… Neka pazi da ne izgori“, rekla je šaljivo ona nedavno.

Od nedavno, imate priliku da prvi put vidite kako se najveća muzička zvezda na Balkanu, Svetlana Ceca Ražnatović snašla u ulozi voditelja. Svakog petka od 22 časova, samo na „Blic“ televiziji emituje se nova sezona „Ceca Show“.

Ceca Ražnatović je, sa druge strane, postala predmet razgovora mnogih zbog viralnog video zapisa, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: “ALI OČI, ORIGINAL“ Devojka na Tik Toku imitira Cecu Ražnatović: Isti glas, gestikulacija – ovi pokreti su ODUŠEVILI SVE (VIDEO)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs