Nije dugo samovala: Tara Simov ima novog dečka! (Foto)

od strane | maj 22, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Aleksandar Dojkić

|

Nekadašnja zadrugarka Tara Simov i njen nevenčani suprug Danilo Raičević, sa kojim ima sina prekinuli su vezu, a nedavno se između njih desila žučna rasprava, gde je Simova istakla kako je Danilo bio prema njoj agresivan.

Tara Simov (Foto: Ringier/Zoran Ilić) • Zoran Ilić / Ringier

Svako je nastavio svojim putem, a Simova se sada oglasila na svom TikTok nalogu gde je pokazala da uživa u ljubavi i da ima novog dečka.

Naime, Simova je objavila fotografiju sa misterioznim muškarcem koji je prisno ljubi tik uz usnu, a na fotografiji je stavila stiker u obliku srca.

Tara Simov (Foto: Screenshot TikTok)

Podsećanja radi, njen bivši dečko Danilo se nije oglašavao do sada za medije, a nedavno je prvi put za “PulsOnline.rs“ progovorio o trenutnoj situaciji između njega i bivše devojke.

– Postoji dogovor da se o tome ne priča ništa, sve najlepše mislim o majci svog deteta i takođe joj želim sve najlepše. To je dogovor koji neću kršiti i ne pričam o tome, tu se podvlači crta i tu je kraj – rekao je Raičević i otkrio da kao ni prošli put nikada ništa loše neće izgovoriti javno o Tari.

– Nisam ništa loše izgovorio prethodni put o mojoj bivšoj devojci, a neću ni sad.

Zbog čega je, sa druge strane, Tara Simov zapretila bivšem partneru Danilu Raičeviću zatvorom pogledajte u odvojenom tekstu: Tara Simov i Danilo Raičević zajedno u lajvu: „Ja sam ovde gola, za to ideš u zatvor!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs