„NIJE BITNO ŠTO NISAM NA NACIONALNOJ FREKVENCIJI!“ Nova emisija Milana Miloševića NEMA VEZE SA ZADRUGOM!

od strane | maj 13, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnji voditelj Milan Milošević je posle otkaza na televiziji „Pink“ napravio višemesečnu medijsku pauzu, da bi konačno potpisao ugovor za novu emisiju.

Milan Milošević (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Ne zna se još uvek koliko često će se emitovati emisija, ali ćemo svakako pratiti puls gledalaca. Za sada ću je voditi sam i mogu da kažem da neće biti ni nalik nekoj drugoj. Ne mogu previše da otkrivam, ima i zlih ljudi možda mi uzmu ideju… Ne mogu čak ni ime emisije da kažem, jer prvo moram da odem da ga zaštitim – otkrio je Milan za Informer.

– To ime nikad nije korišćeno, a gledaoci će se raspasti samo kad čuju kako se emisija zove. Ono što mi je najbitnije je da sadržaj emisije ostavi trag na gledaocima i da im prenesem pozitivnu energiju. Reći ću samo da je ovakva emisija bila moj dečački san. I ranije, dok sam radio u „Zadruzi“, davao sam 300 posto sebe, a zamisli koliko ću se tek dati sada, kada imam svoj projekat.

Milan Milošević Foto: Ringier/Milan Ilić

– Ovo je moja autorska emisija, ja sam i autor, i voditelj, i glavni urednik. Nije isto kada vodiš tuđ projekat, kad radiš za tuđu kuću i za svoju. Osećam se kao da sam u svojoj kući, ne sledim ničija pravila, neće biti zabranjenih gostiju, a ni preporučenih… Imam punu slobodu. Takođe, moram da dodam, ova priča nema veze sa rijalitijem – dodao je Milošević, uz isticanje da mu nije žao što je nakon emisije sa nacionalnom frekvencijom prešao na onu koja je nema.

Milan Milošević Foto: Ringier/Milan Ilić

– Danas više nije ni bitno ko ima nacionalnu frekvenciju, a ko ne, gledaocima ne možeš da zamažeš oči i nateraš ih da gledaju nešto ako ne žele – zaključio je voditelj.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs