Neobičan poklon za veridbu: Evo šta je Kaja dobila za poseban dan!

od strane | apr 12, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Muzička zvezda Katarina Kaja Ostojić podelila je na društvenim mrežama fotografiju novog izabranika, koji ju je – već verio.

Katarina Ostojić Kaja (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier

Ostojićeva je pokazala njihovu prvu zajedničku fotku, kao i prsten koji je zasijao na njenoj ruci u jednoj kafani. Javnost, inače, nije znala da Kaja ima partnera, a, po svemu sudeći, rešila je da ga više ne krije.

Nakon što je objavila vest da se ponovo verila, Katarina je pokazala i kakav je poklon dobila od novog partnera.

Katarina Ostojić Kaja (Foto: Instagram)

Naime, u pitanju je velika torta, a poseban detalj, koji je svima upao u oči su žensko i muško lice na vrhu torte. Nakon ove Kajine objave usledili su komentari u kojima su im svi čestitali.

Katarina se, inače, dosad tri puta udavala. Ćerku Nikolinu je dobila sa prvim suprugom Nikolom Dragojlovićem, za kog se udala kad je imala samo 19 godina, a naslednica im danas živi u Americi. Uroš Duvnjak, nekadašnji košarkaš, bio je Kajin drugi muž, a njihov brak nije potrajao. Kajin treći muž bio je svetski poznat di-džej Džunior Džek, zbog kog je dugo živela u inostranstvu.

Katarina Ostojić Kaja (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Ostojićeva nam je, podsetimo, nedavno otkrila kog muža je najviše volela.

– Najmanje sam volela prvog, a najviše trećeg – rekla je za „PulsOnline.rs“ Kaja bez mnogo razmišljanja.

– Koliko god da mi je rano majčinstvo otežalo poslovni put, u isto vreme mi je i bilo vetar u leđa da napravim što više i da se borim da ona bolje živi, jer nije isto kada se boriš za sebe i svoje dete. Promenila bih par ključnih momenata, ali to znači da ne bi bilo moje ćerke. Volela bih da sam malo bolje birala njenog oca, to žalim iz ove perspektive. Kada bih se odlučila da ponovo imam dete baš bih dobro razmislila i dala više vremena odluci da izaberem oca za svoj dete – rekla je Kaja nedavno za „Grand“.

Kako izgleda njen verenik pogledajte u odvojenom tekstu: Čestitamo! Verila se Kaja! Evo kako izgleda četvrti potencijalni muž pevačice!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs