„Nemate šta pametnije da radite!“ Misica konačno odgovorila na pogrdne komentare koje dobija na Instagramu!

od strane | jun 24, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Aktuelna Mis Srbije Aleksandra Rutović susrela se sa brojnim negativnim reakcijama nakon osvajanja ove titule.

Aleksandra Rutović (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

– Ove komentari posle izbora ne čitam. Što bih čitala?! Trenutno nemam vremena da ih čitam. Tako je kako je. Tamo su nas učili da treba širiti ljubav i pozitivnost. Ti ljudi neka pišu ako nemaju šta drugo da rade. Mislim, koment sekcija i jeste rezervisana za hejt komentare – bila je kratka i jasna Aleksandra na video zapisu koji je sama podelila na društvenim mrežama.

Podsetimo, dvadesetpetogodišnja Aleksandra Rutović osvojila je nedavno titulu najlepše Srpkinje na izboru za Mis Srbije održanom u Beogradu.

Aleksandra je završila srednju školu u Sjedinjenim Američkim Državama, a u Beču osnovne studije i master za Internacionalni turizam i hotelijerstvo, te radi kao agent za nekretnine, ali malo ko zna da je i njena maćeha svojevremeno bila na njenom mestu.

Naime, maćeha Rutovićeve je Mirjana Božović Rutović, koja je udata za Aleksandrinog oca Željka Rutovića, koji je jedan od retkih preživelih aktera filma „Vidimo se u čitulji“.

Aleksandra Rutović (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

Božovićeva je studirala građevinu i sanjala je o karijeri građevinskog inženjera. Međutim, njen životni put ju je neočekivano odveo u potpunom drugom smeru.

Mirjana je 2007. godine predstavljala Srbiju na prestižnom izboru za Mis Sveta 2007. godine koje se održalo u Kini. Samo tri godine kasnije, 2010. godine postala je deo rijalitija „Farma“. Nakon izlaska iz rijalitija upoznaje Željka koji je 22 godine stariji od nje.

Željko i Mirjana Božović Rutović (Foto: Društvene mreže)

Inače, Željko ima i dosije jer je 22. marta 2017. godine u jednom beogradskom hotelu pucao u biznismena Predraga Rankovića Peconija i ranio ga u nogu. Presudom Višeg suda u Beogradu iz novembra 2023. godine Rutović je osuđen na godinu i 10 meseci zatvora.

Međutim, ovo nije prva presuda.

Željko i Mirjana Božović Rutović (Foto: Društvene mreže)

U prvoj presudi, Željko je Rankovića udario pištoljem po glavi i pucao mu u noge, a potom ga udarao čašama i flašama koje su bile na stolu po glavi.

Uprkos „lošem glasu“ na kojem je bio Željko, Mirjana je odlučila da se uda za njega i tako, u martu 2012. godine oni su dobili sina Ognjena, a venčali su se u novembru 2013. godine.

Aleksandra Rutović (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Kako je, sa druge strane, Aleksandra Rutović izgledala pre nego što se proslavila pogledajte u odvojenom tekstu: Protrljajte oči! Isplivale stare fotografije naše NOVE MISICE , svi komentarišu njen način oblačenja (FOTO)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs