Nemanja Gudelj ljubi Anastasiju Ražnatović u glavu, a ona ponosno drži pehar! (Foto)

od strane | jun 5, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Bradanji

|

Fudbaler Nemanja Gudelj igrao je u finalu Lige Evrope u Budimpešti, a njegova devojka Anastasija Ražnatović ga je bodrila sa tribina i njegov tim je na kraju trijumfovao pobedom.

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj (Foto: Ringier/Oliver Bunić) • Oliver Bunić / Ringier

Par je nedavno saopštio da čeka devojčicu, međutim, nažalost, trudnoća je prekinuta, o čemu je on obavesti javnost putem Instagrama.

Nakon tužnih vesti, Ražnatovićeva je ugasila svoj Instagram nalog, dok je Nemanja aktivan na pomenutoj mreži. Naime, on je sada na svom storiju podelio emotivnu fotografiju sa Anastasijom sa utakmice, na kojoj je ljubi u glavu, dok se ona osmehnula i pokazala koliko mu je velika podrška.

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj (Foto: Instagram/nemanjagudelj)

Inače, Gudelj je na ovoj utakmici nakon pobede poslao poljubac ka nebu, nakon čega je Ražnatovićeva sa tribina briznula i plač.

– Za nju, za njega, za tebe – napisao je fudbaler na španskom jeziku.

Anastasija Ražnatović (Foto: Ringier/Milan Ilić)

Podsećanja radi, Nemanja Gudelj, u ponedeljak je podelio sa svojim pratiocima tužne vesti, da je Anastasija Ražnatović imala pobačaj u petom mesecu trudnoće.

– Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti – napisao je Nemanja.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs