Nekadašnja zadrugarka bacila oko na Harisa Džinovića: „Mogao bi i meni da da…“

od strane | apr 17, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Olgica Kosovac

|

Kreatorka Melina Džinović i pevač Haris Džinović nedavno su se razveli nakon dugogodišnjeg braka, a vest o krahu ljubavi mnoge je ostavila u šoku.

Haris Džinović (Foto: Ringier/Aleksandra Aleksov) • Aleksandra Aleksov / Ringier

Haris se povodom razvoda nekoliko puta javno oglašavao, te isticao kako je Melinu finansirao što je naišla na veliku osudu javnosti.

Ipak, dok su jedni osuđivali Džinovićeve reči, drugi su to doživeli kao humor, te su po internetu počele da kruže različite šale na njegov račun.

Ivana Šopić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Upravo jednu takvu na svom Instagram nalogu podelila je i voditeljka „Elite“ Ivana Šopić.

– Nisam Melina, ali bi Haris mogao da mi da neke pare – objavila je Šopićeva na Instagram storiju.

Ivana Šopić (Foto: Instagram)

Uz šaljivu poruku Ivana je dodala i emotikone kojima idu suze od smeha, a objavom je nasmejala i svoje brojne pratioce.

Podsećanja radi, nedavno se oglasila i nekadašnja bebisiterka Džinovića koja je otkrila da je imala utisak da se deca, Đina i Kan, plaše Meline.

– Mene taj njihov razvod nije iznenadio, nadam se samo da su deca dobro. Od početka pratim u medijima ceo ovaj haos oko Harisa i Meline i iskreno sve vreme razmišljam o Đini i Kanu. Bili su dosta mlađi kada sam ih čuvala, ali deca su deca i sigurno im nije prijatno zbog svega. Oni su uvek bili privrženiji Harisu, Meline su se bojali i uglavnom sam ih kod nje pokrivala kada su pravili raznorazne smicalice. Doduše, meni je to od početka bilo čudno, s obzirom da je Haris često bio na turnejama, mislila sam da sa njom imaju bliskiji odnos – kazala je nekadašnja bebisiterka.

Ivana Šopić je, sa druge strane, nedavno iznenadila pratioce provokativnom objavom, a više detalja pogledajte u odvojenom tekstu: Zna ona kako: Ivana Šopić podsetila sve pratioce ko ima titulu NAJATRAKTIVNIJE – Muški rod da presvisne (FOTO)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs