Nekadašnja učesnica šoua Zvezde Granda izvela pesmu Kornelija Kovača, njegova ćerka odmah reagovala: „Promenio je istoriju muzike i kulture!“

od strane | jun 9, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Nakon što je 23. decembra, tokom koncerta u prestoničkoj Areni, izvela numeru „Srce porodično“, tokom čega je plakala skoro cela dvorana, Milica Pavlović pobrala je simptije javnosti, a pozitivni komentari nižu se i dalje, iz dana u dan.

Kristina, Kornelije i Aleksandra Kovač (Foto: Ringier/Zoran Ilić) • Zoran Ilić / Ringier

Pojedini su se pitali da li je Pavlovićeva za ovo izvođenje numere, koju je nedavno objavila i na svom Jutjub kanalu u sklopu novog „EP“-ja, dobila dozvolu porodice velikog Kornelija Kovača, koji je autor ove čuvene numere.

Istina je da su njegove naslednice Aleksandra i Kristina Kovač, koje iza sebe takođe imaju dugogodišnje bavljenje muzikom, Milici dale dozvolu da ovu pesmu izvede i prezentuje na koncertima, kao i da može da je objavi na svojim muzičkim platformama, u svom izvođenju.

– Pesme mog oca Kornelija su promenile istoriju naše muzike i kulture i postale su, i ostale, deo našeg kolektivnog DNK. Jedna od tih pesama je i „Srce porodično“, koju je moj otac komponovao za legendarnu TV seriju „Porodično blago“, a koja je sada, kroz Milicinu emotivnu interpretaciju, dobila nov život i mladu publiku koja je voli i peva – istakla je Kovačeva.

– Znam koliko Milici ova pesma intimno znači i raduje me što ju je izvela na svom koncertu u Areni. Bilo je dirljivo čuti koliko snage i ljubavi je unela u svaku reč, stih i melodiju – zaključila je pevačica.

Aleksandra Kovač (Foto: Ringier/Vladimir Živojinović)

Podsećanja radi, numeru „Srce porodično“ u originalu izvodi Željko Samardžić, a pored porodice Kovač, Milica je dozvolu za interpretaciju ove numere dobila i od autorke teksta Ljiljane Pavić, žene legendarnog Siniše Pavića.

Aleksandra Kovač je, sa druge strane, nedavno reagovala povodom poteza američke pevačice Tejlor Svift, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: ISKOPIRALA JE SVETSKA ZVEZDA? Aleksandra Kovač dokazala da je ISPRED VREMENA – Evo šta je objavila!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs