Nekada je ČISTILA TOALETE I GELENDERE, a danas FOLKERKA kupuje patike od 1000 evra: “Šta mi je ovo trebalo“

od strane | okt 13, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana gostujući u jednoj emisiji, otkrila je šta joj je bio prvi posao i mnoge ostavila u čudu.

Dragica Radosavljević Cakana • youtube

Iako Cakana danas, zahvaljujući svom poslu i uspešnoj karijeri uživa u izobilju, priznala je da je nekada radila kao čistačica.

Dragica Radosavljević Cakana

– Preko Omladinske zadruge sam prvi put radila, sećam se. Sa drugaricom sam čistila mokri čvor. Prvo su nas pitali šta bismo čistile, kao imate i mokri čvor, a mi nismo znale da je to WC. Onda smo prešle na čišćenje gelendera. Mi smo više blejale nego što smo čistile – sa osmehom se prisetila pevačica u emisiji ”Iz profila” i otkrila da je svoj prvi zarađeni novac uložila u renoviranje porodične kuće:

– Tada smo renovirali kupatilo, napravili smo pravo kupatilo. Kasnije, kad sam već bila majka kad je bio zemljotres na Kopaoniku, renovirala sam kuću koja je bila oštećena – kazala je Cakana i otkrila da najviše novca troši na garderobu.

Dragica Radosavljević Cakana

Kupila sam nedavno patike u Njujorku i platila sam ih 1.100 dolara i pitala sam se šta mi je ovo trebalo? Toliko su teške, da je bilo pitanje kada ću ih obuti. Naravno završile su kod moje unuke (smeh) – priznala je Dragica u pomenutoj emisiji.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs