„Neka joj prvo BUDE MUŠKO“ Hitno se oglasila majka Teodore Delić

od strane | mar 3, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Učesnica Teodora Delić i njena cimerka Miljana Kulić svakodnevno ulaze u sukobe i prave karambol na imanju u Šimanovcima, a sada se oglasila i njena majka. Ona tvrdi da je u strahu da Miljana ne povredi njenu naslednicu.

Teodora Delić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Ona je prvo govorila o odnosu Teodore i Nenada Macanovića Bebice, za kog tvrdi da joj je drag.

Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić (Foto: Screenshot TV Pink)

Volela bih da mi Teodora podari jednog dečaka zajedno sa Nenadom i da postanem baka dok sam još u snazi da čuvam jednog malog dečaka. Ja imam tri ćerke i Nenad ima dve ćerke i sad bi bilo najlepše kad bi Teodora rodila jedno muško dete. Naravno da bih prihvatila da on dođe da živi sa nama, on je vredan dečko i čestit i to ne bi bilo nikakvih problema – rekla je ona za Pink.rs, pa se dotakla Miljane:

Teodora Delić

– A ovo što su se podžapali, Teodora ima traume od Miljane, ona se i dalje plaši kada neko uđe na vrata od sobe, drhti na svaki korak, pa hvata Nenada za ruku, znate još uvek je sveža ta njena trauma i potrebno je vreme da se sve to zaleči. Plašim se da joj ne naudi! Zbog toga ona ima problema sa poverenjem i generalno je pod pritiskom, pa dolazi do tako nekih konflikata. Bebica i oni se vole, vidim da je to iskrena ljubav, Nenad je malo zreliji i ima brak iza sebe, pa ima mnogo više iskustva, Teodora je mlada devojka imala je vezu jednu strastvenu, pa je stavila to na pauzu ali eto pojavio se Nenad i ona je nastavila dalje sa njim – zaklučila je ona za pomenuti portal.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs