„Ne treba tome pridavati pažnju!“ Anabela prekinula ćutnju o tome što joj je ćerka snimljena sa organizatorima prostitucije dok joj je dečko u zatvoru

od strane | feb 21, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Aleksandar Dojkić

|

Nina Đogani, ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, već nekoliko meseci je u vezi sa dečkom, koji se trenutno nalazi u Centralnom zatvoru na izdržavanju kazne.

Anabela Atijas, Nina i Luna Đogani (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić) • Aleksandar Dojkić / Ringier

Kako se pisalo, ona sa porodicom ne govori o ovoj temi ali dečka redovno posećuje u zatvoru.

Ubrzo je Nina dospela u javnosti jer se našla na snimku bahate braće Uroša Panića i njegovog brata Miloša. Oni su učestvovali u posredovanju prostitucije zbog čega je MUP Srbije raspisao poternicu za njima.

Nina Đogani (Foto: Ringier/Dragana Janković)

Ipak, Luna Đogani i Anabela ove navode ne žele da komentarišu u detalje.

– Ne bih volela da mi se deca osećaju loše i da se takve stvari dešavaju. Ne pogađa me kao ranije jer prosto ne treba pridavati pažnju, treba ignorisati. Ljudi će uvek verovati u ono što žele sve i da im pokažeš istinu. Naučile smo na našim greškama da ne pričamo o drugim ljudima koji se ne eksponiraju – istakla je Anabela za „PulsOnline.rs“.

– Nina nije javna ličnost, već naša ćerka i sestra ali kada bude javna ličnost onda će moći sama da odgovori na sve to – zaključila je gospođa Atijas.

Šta je, sa druge strane, Anabela Atijas ispričala o pevačici Vesni Đogani pogledajte u odvojenom tekstu: „Svi su oni veliki moralisti!“ Luna „ugasila“ Vesnu Đogani nakon Anabele! „Slađa je uzela ispod mosta da je odgaja, a Đole je oženio!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs