„Ne poznaje nas, a traži nam pare da ga poguramo malo!“ Skandalozne optužbe na Zolin račun

od strane | jan 30, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnji zadrugar Lazar Čolić Zola živi u Beču otkad je napustio rijaliti šou-program „Zadruga 7 Elita“.

Lazar Čolić Zola (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Mnogima je nepoznanica čime se Lazar bavi u glavnom gradu Austrije, a sada je njegova bivša partnerka Miljana Kulić na Instagram nalogu svoje majke Marije Kulić objavila poruku koju je dobila od nepoznate gospođe sa skandaloznim optužbama na Čolićev račun.

Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Draga Miljana, da ti kažem nešto. Pisali smo bili Zoli moj muž i ja pošto živimo blizu Graca ako mu bude neka pomoć trebala da svrati. Međutim, on nas ne poznaje i pisao je mom mužu da li bi mogao da mu da para da ga pogura. To je smrad veliki. Samo hoće da koristi ljude – stoji u poruci koju je Miljana objavila.

– Znači, on nas ne poznaje uopšte i traži pare. Ma, užas – zaključuje se u ovoj poruci, a Zola se ovim povodom još uvek nije oglasio, premda je na osnovu njegove aktivnosti na društvenim mrežama moguće zaključiti da u Beču uživa za sve pare i obilazi tamošnje elitne lokale, te da ga cela ova priča nimalo ne dotiče.

Marija Kulić (Foto: Instagram)

U toku jučerašnjeg dana su, sa druge strane, obelodanjene i privatne poruke koje su razmenjivali nekadašnji zadrugari Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, a više detalja o tome možete pogledati u odvojenom tekstu: Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola se ponovo dopisuju: Isplivale poruke, dokopala se Marijinog telefona!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs