„Ne mogu da opišem rečima!“ Đorđe David prvi put o detaljima STRAŠNE NESREĆE: „To što sam video, bilo je strašno!“

od strane | feb 1, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Lola Stojanović

|

Roker Đorđe David prolazi kroz veoma težak period nakon što je nedavno doživeo saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji.

Đorđe David • Đorđe Kojadinović / Ringier

Đorđe je stigao u Beograd, a danas održava konferenciju za medije povodom nemilog događaja kada je roker na autoputu usmrtio ženu u Severnoj Makedoniji.

Đorđe David

– Dobar dan svima. Prvo hoću da javno, prvi put, izjavim saučešće gospodinu koji je izgubio suprugu u ovoj ružnoj priči. Njegova ćerka je sedela za volanom i ušli su u suprotnu traku. Ne znam da li joj je kupio auto ili dao, ali ona je tek položila vozački ispit, a posle kratkog vremena je doživela sve ovo. Najiskrenije se saosećam. Želeću jednog dana da je obradujem. Sećam se kada sam prvi put seo za volan to je isto kao da si stavio metak u cev. To su stari filmovi u mojoj glavi koje ne mogu da opišem rečima – rekao je on i nastavio.

– Mislim da sam jedan od najjačih kada je psiha u pitanju, ali su ovo stvari koje te polome kao šibicu. To je nešto s čim ću se ja boriti, moram sebi da napravim izazov i da budem što jači. To je sad moja borba sa samim sobom, uvek sam bio pobednik, biću i sad – naglasio je Đorđe David.

– Tri četiri dana pre nemilog događaja sve je išlo super, bio sam srećan i ponosan na sebe i na bend, javljao sam se kući… U subotu ujutru kada sam krenuo, bila je nenormalna oluja i vejavica koja je bila baš iznenađenje. Stigli smo u Skoplje, popili smo kafu, negde oko 7:15 uveče sam krenuo za Beograd, negde oko 2.400 metara pred granicom se ta priča desila. Toj priči je predhodilo to da je devojka ušla u suprotnu traku autoputa i direktno se sudarila sa automobilom gde su svi povređeni, ne znam šta je poslednja informacija. Osoba koja je bila u automobilu koji je pogrešio pravac, majka devojke koja je bila za volanom, iz totalnog šoka žena je izašla napolje, ne znam šta se desilo ni kako. Bila je nepovređena ili sa lakšim povredama, ja iz jednog snopa svetlosnog koji mi je došao sa desne strane, od pumpe koja se nalazila sa desne strane, ušao sam u totalni mrak. U tom trenutku sam uleteo u oblake magle, smanjio sam brzinu i u jednom trenutku mi se učinilo da nešto nije okej. Sve se desilo u sekundi. Ja sam skrenuo desno da siđem sa autoputa da promašim sve što se oko mene nalazilo, ta nesreća, primetio sam ženu sa belim kaputom i to se desilo. Auto kada se zaustavio, ja sam iskontrolisao sebe, izašao iz auta, to što sam video to je bilo strašno. Nisam znao šta se dešava. Video sam čoveka kom je glava bila otvorena, mislio sam da sam njega udario. Mene su odvezli u bolnicu, posle su mi rekli da sam udario ženu – rekao je Đorđe David.

Đorđe David

Podsetimo, Đorđe David nakon zakonske procedure, u Severnoj Makedoniji, kroz koju je prošao, stigao je u Srbiju, a ekipa „Blica“ ga je juče uhvatila nadomak njegovog stana u Beogradu.

Naime, Davida se tada sastao sa svojim advokatom, nakon čega je izašao iz stana, bacio đubre, a onda se zaputio ka gradu taksijem iz čega se može zaključiti da roker nakon saobraćajke više ne vozi automobil.

Đorđe David

Da podsetimo, Đorđe David prolazi kroz težak period nakon što je nedavno doživeo saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji u kojoj je naleteo na ženu, koja je šetala auto-putem, i usmrtio je.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs