„Ne mogu da izdržim vaše igre!“ Ša konačno shvatio šta se dešava u Eliti!

od strane | mar 21, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša, učesnici rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“, ponovo su se posvađali zbog Stanislava Krofaka.

Nenad Aleksić Ša (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Ša: „Ti umesto da kažeš da ti nisam igračka, ti mu se uvlačiš u d… i želiš da mu se vratiš.“

Miona: „Nije istina, ponašaj se, Nenade.“

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša (Foto: Screenshot TV Pink)

Ša: „Ja sam rekao da će on biti moja igračka.“

Miona: „Ma daj, dosta mi je svega. ja sam te lepo pitala, ti si rekao da se desilo.“

Ša: „Raskini, radi šta hoćeš, igraš se sa mnom.“

Miona: „Ti govoriš da ćeš da se igraš sa nama, je l’ istina?“

Stanislav Krofak i Nenad Aleksić Ša (Foto: Screenshot TV Pink)

Ša: „Istina je.“

Miona: „Šta se kur…, dva puta mi govoriš da je to istina.“

Ša: „Nemoj da mi govoriš da sam smrad, vređaš me, dosta mi je svega.“

Miona: „Sam si rekao da se to desilo.“

Nenad Aleksić Ša (Foto: Screenshot TV Pink)

Ša: „Ja sam otišao da se razvedem, a ti se tako ponašaš, mene ona ne zanima. Popišala si se na mene, ja tebi ćutim jer te volim, a ti mene ne braniš, ti nisi njemu rekla da ja nisam tvoja igračka, a spuštaš me za sve što se dešava. Dosta mi je toga svega, ja ne mogu da izdržim vaše igre!“

Miona: „Ti si rekao da ćeš se igrati, ne ja.“

Ša: „Jasno je kao dan da on tebe voli, a ti njemu ostavljaš prostora jer mu ne kažeš da ga ne voliš, dosta mi je svega. Ja ako se budem igrao sa tobom ja ću da te use…, on se smeje na svaki moj nervni slom. Vi se igrate sa mnom i ti i on!“

Podsetimo, nakon razvoda od Nenada Aleksića Ša, Vanja Ignjatović odlučila je da potpuno preuzme kontrolu nad provokacijama.

Nenad Aleksić Ša, Marko Đedović i Miona Jovanović (Foto: Screenshot TV Pink)

Iako se ponovo aktivirala na TikToku, gde je upoznala i Ša, Vanja ima dovoljno vremena da isprati dešavanja u rijalitiju, s obzirom da je bivši neprestano spominje, zajedno sa svojom novom izabranicom, Mionom Jovanović.

Vanja je za medije priznala da Stanislav Krofak ima tajni plan, za koji zna samo ona i drži mu palčeve da ga realizuje i istraje u svojoj odluci. Vanja i Stanislav su bili u kontaktu do njegovog ulaska u Elitu.

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša (Foto: Screenshot TV Pink)

– Ono što mogu da kažem jeste da Stanislavu želim da istraje u svojoj odluci, zna on o čemu ja pričam. Što se tice Mione, i te kako ima emocije prema Stanislavu, samo slep čovek to ne vidi – nasmejala se Vanja, pa dodala:

– Smatram da Stanislav treba da ostane gospodin, odlično se pokazao i volela bih da takav ostane, zbog njega samog. Što se tiče njega i Mione, čisto sumnjam da će se pomiriti, ako on bude držao do sebe i svojih reči – istakla je Vanja za Pink.rs.

Zbog čega se, sa druge strane, Nenad Aleksić Ša razočarao u ljudski rod pogledajte u odvojenom tekstu: „Nema ko me nije izdao i prodao…“ Ša se totalno razočarao u ljudski rod!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs