„NE MOGU DA GLEDAM SADRŽAJ KOJI DECA POSTAVLJAJU“: Anja Mit nakon tragedije donela odluku da ugasi društvenu mrežu! (FOTO)

od strane | maj 4, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Samo dan nakon tragičnog događaja u OŠ „Vladislav Ribnikar“, učenik jedne škole u Obrenovcu, napravio je incident odmah nakon minuta ćutanja, u gimnaziji „Ruđer Bošković“ je jedna devojčica nožem napala druga i nastavnicu, a sve ovo sve više i više potresa širu javnost.

Anja Mit • Milan Ilić / Ringier

– Nemoćna sam, nema. Obirsala sam svoj Tik Tok nalog jer ne mogu da gledam sadržaj koji deca postavljaju od likovanja masakra, do pretnji agresijom. Nemoćna sam da svojim sadržajem oplenim neku dušu koja je besna, crna.. ne želim da budem deo te platforme – napisala je Anja Mit.

Anja Mit objava

Podsetimo, Kosta Kecmanović (13), učenik osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru ubio je juče osmoro đaka te škole i čuvara Dragana Vlahovića. U krvavom piru koji je počeo juče nešto posle 8 sati ujutru, dečak je ranio i šestoro dece i nastavnicu istorije, na čiji je čas upao. Budući da nije napunio 14 godina, dečak ubica nije krivično odgovoran, a prema najavama, biće smešten na posebno odeljenje neuropsihijatrije. Ocu dečaka, uglednom lekaru, čije je pištolje Kosta uzeo, juče je određeno zadržavanje. Srbija će zauvek pamtiti ovu tragediju, kakva se kod nas nikada ranije nije desila. Danas su se reke ljudi iz svih krajeva Beograda kretale samo u jednom pravcu – da odaju poštu nastradalima ispred ove vračarske škole.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs