Našoj pevačici „dali“ PAR MESECI ŽIVOTA, ona im dokazala suprotno: „Imala sam KLINIČKU SMRT, znam da ću u RAJ!“

od strane | jul 30, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Lukić

|

Pevačica nije želela da se zna za njenu intimu.

Nada Obrić (Foto: RAS/Vladimir Živojinović) • Vladimir Živojinović / Ringier

Naša pevačica Nada Obrić, otvoreno priča o svojim zdravstvenim tegobama, iako je kada je imala svoju prvu hiruršku intervenciju bila jako besna na kolegu Halida Muslimovića, koji je kao tadašnji vlasnik revije „Naj“ dozvolio da se objavi vest o njenom zdravstvenom stanju.

Nada Obrić

Međutim, vremenom je promenila mišljenje, pa je poslednjih godina započela veliku kampanju za čuvanje ženskog zdravlja. Pokušava da svojim primerom motiviše žene da redovno posećuju lekare i odlaze na preglede.

Nada je tri puta operisala karcinom. Lečila se u Beogradu i Beču. Lekari nisu bili ni malo optimistični, prognozirali su tek nekoliko meseci života, ali ona nije odustala.

– Moja ćerka živi u Beču i tamo je našla sjajnog doktora koji me je primio. U startu su loše prognoze bile. Izvađeno mi je pet tumora, rađena mi je bešika, pa sada nosim stomu. Dobro sam sad, držim se, ne dam se. Retko gde izlazim, čuvam se od svih ovih bolesti. Pijem svako jutro aroniju i neke smese koje sam napravila. Stavljam 200 grama suvih šljiva i po sto grama oraha i badema. Prelijem to medom, dodajem i ostalo koštunjavo voće. I to redovno uzimam – otkrila je svojevremeno Nada.

Halid Muslimović

– Ako je trebalo da nešto platim u ovozemaljskom životu, nadam se da je sad sve izmireno. Imala sam i kliničku smrt, da je tako nazovem. Znam da ću otići u raj, videla sam to. Prelepo je to iskustvo – otkrila je Nada.

Express

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs