Napustio je Elitu, pa otkrio koji par jedino ne glumi ljubav: „Burne reakcije su samo dokaz da im je stalo!“

od strane | mar 26, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Pablo Milevski je dao prvi intervju nakon što je napustio rijaliti šou-program „Zadruga 7 Elita“ i sumirao utiske o boravku na imanju u Šimanovcima.

Pablo Milevski (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Osećam se veoma dobro… Sada je pravi trenutak da se kuća napusti. Počelo je lepo vreme. Predstoje letnji meseci kada će krenuti ludilo. Prezadovoljan sam svojim učešćem. Nisam se izblamirao, upao sam u par nekih ljubavnih odnosa, ali ništa nisam radio fejk. Bio sam to što jesam – istakao je Pablo za „Pink.rs“.

– Malo mi je krivo što nisam iznosio neka mišnjenja, ali dobro, možda će biti prilike. Najljigavija osoba koja je ostala u “Eliti“ je Bojana Pavlović. Iritantna mi je… ta njena izlaganja, priča… Ne mogu da podržim njen odnos. Kad vidim njene roditelje, koliko im je teško… – dodao je Milevski.

Pavle Milevski Pablo (Foto: Screenshot TV Pink)

– Nikako to ne mogu podržati. Kada izađu mislim da se neće razdvojiti… Vidi se da su se zaljubile, ali se Anđela baš primila. Teško će se odvojiti. Ona nikada nije pokazala neki osećaj ka porodici koja je u haosu. Ako igra rijaliti i ide tako daleko, onda je prava glumica. Što se Aneli Ahmić i Aneli Ahmić tiče, to mi deluje kao jedini pravi odnos u kući – smatra dojučerašnji zadrugar.

– Janjuš je baš zaljubljen, to se vidi… na početku sam bio sumničav prema Aneli, ali se to sad promenilo. Pokažuju svoje emocije, a te burne reakcije su samo dokaz koliko mu je stalo – zaključio je Pablo.

Pavle Milevski Pablo (Foto: Screenshot TV Pink)

Podsetimo, nakon što je sinoć zauvek napustio Elitu, Pavle Milevski Pablo je napisao pismo u kojem imenuje novog vođu napisavši pismo u studiju kod voditeljke Ane Radulović.

Pismo je upravo stiglo u Belu kuću, a Nikola Lakić ga je pročitao.

Sara Šljivar i Pavle Milevski Pablo (Foto: Screenshot TV Pink)

– Vidimo se kućo. Nov vođa je Luka Majčica – glasilo je u pismu nakon čega je Luka dobio ovacije.

– Da vam kažem nešto, ovo će biti harakiri. Pablo ukanalio si me, ali ti hvala, i hvala svima – rekao je Luka.

Pavle Milevski Pablo je, sa druge strane, bio predmet izlaganja svoje majke, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „NE PODRŽAVAM OVU TRUDNOĆU U RIJALITIJU!“ MAJKE Sare Šljivar i Pabla se oglasile zbog novonastale situacije!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs