NAPUSTILA SRBIJU nakon što je objavljen njen SNIMAK SA UBICOM IZ MLADENOVCA: „Nismo bili u vezi!“

od strane | maj 5, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Bahati ubica Uroš Blažić (21) je u selu kod Mladenovca u ponoćnom napadu automatskim oružjem ubio osam osoba, a ranio 14, a jutros je uhapšen. Uroš se na društvenim mrežama hvalio druženjem sa nekadašnjim zadrugarom Nikolom Đorđevićem, ali i vezom sa Deniz Dejm, još jednom bivšom učesnicom rijaliti šou-programa „Zadruga“.

Deniz Dejm i Uroš Blažić (Foto: Društvene mreže) • Instagram

Na mrežama su, podsetimo, isplivale fotografije sa žurke na kojoj su bili Uroš ubica, Deniz Dejm i zadrugar Filip Car, a kako se može videti na njima, Filip je sve vreme snimao ubicu i Deniz koji su grlili, a ona na sebi tom prilikom nije imala ništa.

Suočena sa ovom vešću, Dejm je, prema sopstvenom priznanju, napustila Srbiju.

Deniz Dejm (Foto: Instagram/denisedameofficiel)

– Opet se zadesila velika, užasna tragedija i opet sam se pronašla u samom epicentru, nažalost. Ja sada više nisam u Srbiji. Telefon mi konstantno zvoni. Zamolila bih „sedmu silu“ da me više ne kontaktira u vezi sa ovom tragedijom sad kada su dani žalosti. Više ne želim da dajem izjave dok se to ne završi – istakla je starleta u video zapisu objavljenom na Instagram nalogu, osvrćući se i na 13-godišnjeg Kostu Kecmanovića koji je u Osnovnoj školi „Vladimir Ribnikar“ na Vračaru pre dva dana ubio osmoro učenika iste, kao i radnika obezbeđenja, dok je šestoro dece i nastavnicu ranio.

Deniz Dejm (Foto: Instagram/denisedameofficiel)

– Želim da ispoštujem sve žrtve i sve porodice koje su izgubile decu u toj velikoj tragediji. Ja sam već rekla šta sam imala novinarskim ekipama koje su dospele u posed fotografija i snimaka. Ja dotad uopšte nisam znala da je to ta osoba koja je bila kod mene. Kad sam videla slike setila sam se i vrlo, vrlo sam se šokirala – dodala je Deniz.

Deniz Dejm (Foto: Instagram/denisedameofficiel)

– Ja sam tada bila u nekom bezveznom stanju i ne sećam se dosta. Nisam pričala ništa eksplicitno, ko sa kim i šta. Ja sa tim dečkom nisam bila u vezi nikada. Toliko od mene. To je poslednja objava u toku ovih dana žalosti. Još jednom iskreno saučešće porodicama – zaključila je Dejm.

Podsećanja radi, starleta se proslavila skandaloznim učešćem u rijaliti šou-programu „Zadruga“, gde su mnogi njeni postupci naišli na oštru osudu javnosti.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs