NAPAD SA SVIH STRANA: Ognjen Amidžić jedva uspeva da ODBRANI DEVOJKU: „Ne tresi gluposti, sva je plastika!“

od strane | maj 25, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Lukić

|

Voditelj Ognjen Amidžić, nakon dva meseca od razvoda, našao je novu ljubav i to voditeljku Minu Naumović, koju je i zaposlio u svojoj emisiji, gde ima segment „Pazi Mina“.

Ognjen Amidžić Ringier/Milan Ilić • Milan Ilić / Ringier

Svoju vezu su dugo krili od javnosti, međutim, pre dva meseca potvrdili su da su zajedno.

Mina Naumović i Ognjen Amidžić (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da našu privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo – rekao je tada Ognjen.

On je u međuvremenu objavljivao zajedničke fotografije sa Minom, ali nikada nije komentarisao njihovu vezu. Ipak, sada je odlučio da otkrije šta je ono što ga je privuklo kod koleginice.

Naime, Mina je na Instagramu objavila selfi, a kada su krenuli komentari da je „plastična“, oglasio se Ognjen i rekao da je njegova devojka prirodna.

– I dodao bih, verovali ili ne, 100 posto prirodna. Ni 1 posto gmo, fileri i plastika. Pošto čitam koješta, a ne volim nepravdu – napisao je Ognjen ispod njene fotografije.

Neki od pratilaca su ga pitali da li je moguće da Mina nije radila usta, a on je i na to odgovorio.

Ognjen Amidžić

– Rekao sam sve. Samim tim i usta. 100% – rekao je voditelj, napisao je voditelj ali mu ni na to nisu ostali dužni odgovora.

– Ne tresi gluposti, sva je plastika. Sva i oči, nos, usta, sva… Danijela nije bila. Sva je plastika i nemoral – jedan je od komentara.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs