NAKON SKANDALOZNOG SNIMKA Gastoz doneo odluku da NAPUSTI SRBIJU: „Radiću na sebi, smiriću se i skrasiti!“

od strane | okt 2, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nakon što je na društvenim mrežama osvanuo snimak na kom reper Nenad Marinković Gastoz pada po jednom klubu i gura obezbeđenje, nekadašnji učesnik rijaliti šou-programa „Parovi“ je poručio da je shvatio da je vreme da „povuče ručnu“.

Nenad Marinković Gastoz (Foto: TV Hype) • Hype TV / screenshot

Naime, Nenad planira da se skloni iz srpske prestonice, u kojoj živi duži niz godina unazad, budući da želi da poradi na sebi i vlastitom napretku, za šta mu, po svemu sudeći, Beograd trenutno nije pogodan.

Gastoz YouTube/Screenshot/Zadruga Official

– Idem malo van ovog kontinenta, pa ću tamo da se smirim i skrasim. Radiću na sebi jer mi je ovog Beograda dosta. Pročuće se gde ću. Sve sam radio. Nisam se uhvatio ni za šta konkretno, ali sam radio sve ono što sam oduvek hteo da radim. To i jeste poenta cele priče, ali nekada se zasitiš i kreneš da radiš nešto drugo – istakao je Marinković za Scandal.

Nenad Marinković Gastoz (Foto: Screenshot Clip.rs)

Osim toga, Gastoz se osvrnuo i na bogatu rijaliti i muzičku karijeru, podvlačeći da smatra da nije ukaljao vlastiti ugled, premda se nije uvek pokazao u laskavom svetlu.

Nenad Marinković Gastoz i Deniz Dejm (Foto: Screenshot TV Pink)

– U principu uvek sam radio ono što sam voleo. Mislim da u svakom poslu ima pozitivnih i negativnih strana, smatram da sam rijaliti i te kako lepo odradio. Bilo je tu ispada, dođu žute minute, ali bilo je i lepih momenata, nisam ostavio neki loš trag. Nemam reputaciju nekog lošeg momka što mi je jako bitno – smatra reper.

Nenad Marinković Gastoz (Foto: Ringier/Milan Ilić)

Iako mnogi žele da ga vide ponovo pred kamerama rijalitija, Nenad više sebe ne vidi u ovom TV formatu, premda ne isključuje da mogućnost da se pojavi na nekoj od „Elitovizija“, kako se nekadašnje „Zadrugovizije“ sada zovu u rijaliti šou-programu „Zadruga 7 Elita“.

Nenad Marinković Gastoz (Foto: Instagram/gasttozz)

– I dan dans ljudi mi prilaze, slikaju se i pitaju me kada ću da uđem u neki rijaliti . Ne, neću, ne želim. Dovoljno je bilo, hvala im. Ne mislim da sam ja tu nešto zakazao. Gledam pomalo, vidim da Teodora Balzak zavlači ovog momka, Crnogorca, to sam izvalio, lepo ona to igra, vešto, neka se nauči nešto novo, pošto je ona već stara lija u tome. Ne, pa neću sigurno da uđem zbog nje stvarno, ni zbog para, ni zbog nje. Može kao gost, žurka oni mene pozovu, mogu, „Zadrugovizija“ i meni prođe lepo veče – zaključio je Marinković.

Nenad Marinković Gastoz (Foto: Instagram/gasttozz)

Nenad Marinković Gastoz se, sa druge strane, našao na udaru negativnih komentara zbog ponašanja u klubu, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: PADA PO BINI, GURA OBEZBEĐENJE, VISI PREKO OGRADE… Gastoz sablaznio ljude koji su došli na njegov nastup! (Video)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs