Nakon raskida sa Cobijem se verila i ostala u drugom stanju: Jelena Nikolić pokazala trudnički stomak!

od strane | mar 19, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Bradanji

|

Muzičar Slobodan Veljković Cobi godinama je bio u vezi sa Jelenom Nikolić, poznatijom kao Cobeliks, međutim, prošle godine odjeknula je vest da su stavili tačku na romansu.

Slobodan Veljković Cobi i Jelena Nikolić Cobeliks (Foto: Instagram) • Instagram

Ubrzo nakon toga, Nikolićeva je započela vezu sa vaterpolistom Nemanjom Vicom, sa kojim se verila, a sada je objavila i da čekaju bebu.

Nikolićeva je na Instagramu objavila fotografiju trudničkog stomaka, dok je verenik grli, a na drugoj slici otkrila je da beba stiže u avgustu.

Inače, Slobodan i Jelena nisu želeli da se oglašavaju za medije povodom raskida.

– Već neko vreme nisu zajedno, valjda je došlo do prezasićenja. Ne znaju se tačni razlozi, Cobi nije neko ko o tome otvoreno priča, jednostavno nema potrebu. Razišli su se najnormalnije, ljudski, posle toliko godina… U poslednje vreme izgleda nije išlo. Znam samo da mu ne pada na pamet da o tome priča javno, za medije, odgovara mu da sve prođe ovako, ćutke – izjavio je Veljkovićev prijatelj tada za medije.

Kako, sa druge strane, izgleda vaterpolista kom je Jelena Nikolić rekla „da“ kada ju je zaprosio pogledajte u odvojenom tekstu: PRVA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA Cobijeve bivše i vaterpoliste: Potvrdili romansu!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs