Nakon optužbi Zorice Marković da Ivan Marinković KRIŠOM KONZUMIRA ALKOHOL oglasila se njegova verenica Jelena Ilić!

od strane | apr 5, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Pevačica i rijaliti učesnica, Zorica Marković danas je u jednom od razgovora sa Anom Ćurčić iznela kako Ivan Marinković i dalje konzumira alkohol, ali to vešto krije od zadrugara.

Jelena Ilić i Ivan Marinković (Foto: Screenshot TV Happy) • TV Happy / screenshot

Domaći portal je odmah kontaktirao njegovu devojku, Jelenu Ilić, kako bi prokomentarisala navode koje je pevačica izrekla.

– Pogledala sam nešto iako ne mogu dugo da slušam priče iz klozeta. Šta da kazem, Zorka je vazda bila ikona stila, elegancije i dobrih manira. Nacionalno blago, naša velika zvezda. Pa u životu nisam čula da je neko rekao lepu reč o Zlorki. Ali ja je ne poznajem lično, a ona je rekla nešto o meni na početku, kao da se znamo… Jednostavno patološki laže. Bilo mi je čudno kada je Ivan bio okej sa njom na početku, lepo su se slagali, a Ivan je čovek koji namiriše zlo odmah – rekla je ona, pa dodala:

Zorica Marković

– Poštovao ju je kao stariju osobu, ali jednostavno nekoga ko je toliko vulgaran, bezobrazan ni ne možeš da poštuješ. Zvezde su na nebu, a umetnici su tamo gde im je mesto. I ona je na svome mestu, u klozetu. Kako da primetim da je pio alkoholno kada na žurci može da se kupi samo bezalkoholno pivo? Neka ne brinu dušebriznici. Moj Ivan se ponaša sjajno, veran muškarac, inteligentan igrač, učesnik koji poštuje pravila. Bez greške! Najbolji je – poručila je Jelena.

(Pink)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs